Back to top medicaltime.bg

Таня Иванова с номинация за престижни Награди за журналистика 2022

ЗАЛОЖЕТЕ НА ПРОФИЛАКТИКАТА, съветва създателят на платформата за безплатни прегледиЖурналистът Таня Иванова е номинирана за Национални награди за журналистика, организирани от Агенция Vip Communication
Таня е създател на платформата за безплатни прегледи и социални кампании "Medicaltime.bg", преподавател и маркетинг мениджър.
 
В сайта за 5 години са отразени стотици кампании за скрининг на онкологични и социално значими заболявания. Чрез точна и надеждна информация са подпомогнати диагностиката и второто мнение на животозастрашаващи състояния на пациенти.
 
"Работим в колаборация с болници и клиники, които отделят време и ресурс на така важната за всички превенция на заболяванията. Да се запазим здрави и красиви по-дълго време е лична отговорност.
 
Заложете на профилактиката, особено след 40-годишната си възраст. След БЕЗПЛАТНИТЕ ПРЕГЛЕДИ ЗА ЕНДОМЕТРИОЗА, сверете своя здравен часовник в КАМПАНИЯТА ЗА БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ", насърчава читатели и пациенти Таня.
 
Журналистът адмирира усилията на своите колеги от здравната гилдия, които често влизат в ролята на гид за пациента в сложния лабиринт на bg здравеопазването.

Наградите за журналистика ще бъдат връчени на пищна церемония през м. май.

XI-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2022 ще се проведе на 20 май 2022 г. от 18.30 ч. в София. Събитието, което ще се състои дни преди най-българския празник 24 май, съвпада с 16-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Агенция VIP COMMUNICATION и нейните управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са носители на почетни дипломи и награди, връчени им за заслуги в патриотичното възпитание на подрастващото поколение от най-големите родолюбиви организации – Международната организация на обединените Българи и Съюзът на военно-инвалидните кооперации.
Концепция:
Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медиите у нас. Партньорите на ПР-агенцията ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите – ФРЕШ ПРИНТ, Рефан, Едуардо Миролио и др.
Над 40 журналисти от национални медии и над 150 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.
Основната цел на церемонията:
е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Васил Иванов, Мира Добрева и други.
И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, България он Еър, а също и репортери от печатни и ел. медии.
Социално измерение:
Социалната иницатива по време на събитието ще подкрепи реновация на българска църква.
Агенцията по традиция поема благотворителни каузи – дългогодишна е инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Със средства от благотворителните събития на ВИП Комюникейшън бе финансиран филмът на Ученическия парламент: „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“
Участници: Над 40 медии от печатни и електронни медии.
Дата и място на провеждане: 20 май 2022 г. в София
VIP COMMUNICATION PR Agency инициира и реализира годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Балканските Медицински Награди и Черноморските Оскари.