Back to top medicaltime.bg

Adella Clinic - медицински център на световно ниво- отвори врати! 

 

Adella Clinic официално отвори врати. Частната клиника е разположена в новопостроена сграда, в кв. „Изток“. Модерен, иновативен, със съвременен дизайнерски интериор, медицинският център успя да впечатли гостите на откриването с комфорта и издържания си стил.

По време на елегантния коктейл, всички разгледаха кабинетите, залите, стаите и се запознаха лично с лекарските екипи. Стилната церемония премина под мелодичните звуци на класически инструменти. Гостите получиха подарък – сладко изкушение от „Adella Cake O'clock“, които се представиха брилянтно с невероятните си десерти. Символичното прерязване на лентата, с хирургическа точност, извършиха: Д-р Петра Семерджиева, Д-р Александър Калчев, Валентин Пенчев, Д-р Венцислав Тимушев и Д-р Йордан Йорданов. Събитието уважиха публични личности, бизнесмени от всички сфери на бизнеса, лекари, доценти, професори, спортисти, артисти и приятели, водени от идеята за истинска грижа за здравето на световно ниво.

Екипът на Adella Clinic официално и отговорно обяви, че твърдо застава зад благотворителността и още преди официалното откриване на клиниката, са стартирали първата си инициатива, съвместно със списание „9 месеца“ – дарявайки ин витро процедура. До края на годината, Adella Fertility Clinic ще подкрепи и ще се включи в още девет благотворителни каузи и кампании, защото за тях е най-важно, да даряват живот!

 

За Adella Clinic:

 

Adella Clinic е нова, иновативна, частна клиника, разположена в новопостроена сграда в кв. „Изток“ и в нея се извършват три строго профилирани дейности:

 

ГИНЕКОЛОГИЯ, АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ И ХИРУРГИЯ;

ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ;

ПЛАСТИЧНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА И ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ;

 

"Създадохме клиниката, водени от идеята, да предложим на нашите пациенти съвременен подход, затворен цикъл, съчетани с най-иновативната апаратура с цел повишаване на качеството на услугите. Нашият екип е съставен от лекари, отдадени изцяло на професията си, които се стремят всеки пациент да получи лично отношение и индивидуален подход към неговия случай. Гордеем се с добрите контакти и подкрепата, като консултанти, на водещи световни специалисти от различни държави.

Разполагаме с прекрасни условия, уютни стаи и дизайн, който напълно ни различава от стандартната болнична обстановка.

За нас е важно всеки пациент да се чувства комфортно и сигурно.

Вярваме, че сме създали клиника от най-високо ниво и ще оправдаем доверието на пациентите!", заявиха лекарите.