Back to top medicaltime.bg

Безплатни естетични консултации в бургаска клиникаБезплатни естетични консултации в бургаска клиника

 

Модерен и високотехнологичен кабинет в сферата на дерматологията и естетичната медицина отвори врати на територията на бургаската клиника “New Life“, съобщават от здравното заведение.

В него усилия обединяват лекари, които са в готовност да диагностицират и намерят най-подходящото решение за всеки дерматологичен или естетичен проблем, както и да се погрижат за здравето, красотата и самочувствието на всеки пациент. За целта кабинетът е оборудван с най-модерната и безопасна лазерна техника в световен мащаб.

Един от лекарите, които работят в кабинета, е д-р Димитър Куртев, който по настоящем е завеждащ Отделение по кожно-венерически болести към МБАЛ „Св. Пантелеймон“, гр. Ямбол. Заедно с него е д-р Мария Стоянова – дерматолог с обширни познания и опит в сферата на естетичната дерматология, кожни и венерически болести, инжекционни и anti-age процедури.

По случай разкриването на новия кабинет специалистите обявяват безплатни естетични консултации до края на декември с подарък - ваучер за безплатна мезотерапия. Необходимо е желаещите да запишат час на тел. 056/ 55 55 99; 0879/ 08 47 77.

В кабинета, освен справяне с кожни проблеми, се предлагат и характиерните за дерматологичната естетика процедури – поставяне на ботокс, филъри, лифтинг, плазмотерапия, мезотерапия, корекция на белези, пилинг, микронийдлинг и CO2 лазерни процедури.