Back to top medicaltime.bg

Световнопризнати репродуктивни специалисти консултират безплатно в Пловдив през декември 

Световнопризнати репродуктивни специалисти ще консултират безплатно пациенти в Пловдив през месец декември. Това съобщиха от клиника “New Life”. Всички двойки с репродуктивни затруднения могат да направят своята консултация в дните 9 и 10 декември, след предварително записан час! Прегледите ще се осъществят съвместно от акушер-гинеколозите на здравното заведение и водещия специалист в тази област - д-р Йоел Шуфаро. Заедно с него в града под тепетата пристига и международно признатият ембриолог д-р Анат Сафран, дн.

Гостуването на специалисти от подобен ранг в Пловдив дава възможност не само на жителите на региона, но и на всички нуждаещи се български граждани да бъдат прегледани и консултирани по най-добрия възможен начин.

Помислено е и за всички, които биха искали да зададат своите въпроси, но са далеч от града по време на визитата на специалистите. Желаещите могат да изпратят е-мейл с всичко, което ги вълнува в областта на инвитро процедурите, ембриологията, мъжкия и женски фактор на инфертилитет на адрес info@newlifeclinic.bg, както във facebook профила на клиниката – ТУК! Всеки един въпрос ще получи отговор впоследствие чрез видео.

Поради големия интерес, съветваме желаещите за консултации да запазят час възможно най-скоро на тел: 032 693 693, безплатен телефон 0800 13 006 или 0879 084 777.

За специалистите

Докторът на науките Анат Сафран е водещ консултант в утвърдени инвитро центрове по целия свят и главен научен консултант на клиника „New Life“ гр. Пловдив. Тя е международно признат ембриолог с над 30 години опит в областта на асистираната репродукция.

Като водещ специалист д-р Анат Сафран е научен консултант на Medicover - медицинска компания, предоставяща услуги в здравеопазването, включително в лечението на безплодие в частния сектор, работещи в 10 страни в Централна и Източна Европа, включително Полша, Румъния, Германия, Украйна, Беларус, Молдова, България, Турция, Сърбия и Грузия.

Като признание за нейния професионализъм и дългогодишен опит ѝ се присъжда сертификат „Ментор по контрол на качеството в медицински лаборатории“ от Израелската Акредитационна Комисия.

Д-р Йоел Шуфаро,медицински консултант на Клиника New Life, получава своята докторска степен от Факултета по медицина на Еврейския университет в Йерусалим, Израел.

Завършил е специализацията си по акушерство, гинекология и безплодие в болницата Hadassah Ein-Kerem (в Йерусалим, Израел). Д-р Йоел Шуфаро е сертифициран специалист по ECFMG и член на Европейска асоциация по човешка репродукция и ембриология. От 2017 г. е директор на Отделението по репродуктивна медицина и инвитро оплождане в Медицински център „Рабин“ в Петах Тиква, Израел.