Back to top medicaltime.bg

Слънце в РибиНа 19 февруари, в 00:34 часа /българско часово време/ Слънцето ще навлезе в зодиакален знак Риби.

 

♓️ Риби е мутабилен и воден знак. Негов първи управител е планетата Нептун. Нептун е висша планета - магнетична, мистична и дълбока! Вторият управител на Риби е Юпитер – духовно и философски извисен, щедър и благороден! Точно такива са и представителите на зодия Риби!

 

Как ще ги разпознаете?

 

♓️ Поради владението на Нептун в този зодиакален знак, те са свръхчувствителни и интуитивни. Способни са на подсъзнателно ниво да усетят чуждите настроения и намерения. Често реагират свръхемоционално, затваряйки се в себе си и изолирайки се. Техният вътрешен свят и преживяванията са много по-истински от външния, който ни заобикаля!

 

♓️ Поради силната емпатия и способността да усетят, да се слеят с емоционалността на отсрещната страна, те са отлични психолози, психоаналитици и социални работници, помагащи на хора в затруднено положение.

 

♓️ Хора със силно въображение и усет към красотата, затова заемат достойно място сред най-талантливите творци в изкуството и музиката! Ненадминати фантазьори, майстори на перото, художници, оставили изключителни шедьоври след себе си!

 

♓️ В любовта Рибите са способни да се слеят емоционално с партньора, отлично долавят неговите настроения, нищо не им отбягва, усещат до болка всяка промяна!

 

♓️ По отношение на здравето, зодия Риби отговаря за стъпалата, препоръчително е винаги да избират удобни обувки и стелки, за да не нарушават енергийния баланс на тялото. Лимфата и кръвта също са под управление на Риби. Податливи са към алергии, както и чести спадове на енергийните сили в организма - умора, изтощение. Често този знак страда от студени крайници и слаба имунна система. Най-добрият лек за тях е музикотерапията, цветотерапията, практикуването на йога и други природни, неагресивни методи за лечение.

 

♓️❤ Когато в рода се роди дете зодия Риби, неговата кармична задача е да завърши нещо в рода, което неговите предци не са успели да направят - да затвори, завърши Зодиакалния цикъл /като последен знак от него/. В това прераждане човекът ще трябва да се свърже с духовното, вярата и религията, за да „изчисти“ рода от греховете, които е натрупал през поколенията!