Back to top medicaltime.bg

ЮПИТЕР В ОВЕН: ВРЕМЕТО ДА ПОДОБРИТЕ ЖИВОТА СИ!Юпитер напусна Риби за първи път от 12 години. Влизането в знака Овен ще даде нова космическа енергия, която ще ви помогне да превърнете всичките си мечти в реалност. Можете да действате независимо и уверено, не само ще има прилив на амбиции, но и скоростта в бизнеса ще се увеличи.

 

На 20 декември тази година Юпитер влезе в знака Овен. И действието му ще продължи до 16 май 2023 г. Това ще ни зареди със смелост и енергия. Скоростта и инерцията на живота ще се увеличат и амбицията ще надделее.

Известно е, че Овенът се управлява от планетата на действието Марс и това ще ви позволи да се чувствате страхотно, за да вървите само напред. Време е да се запитате какво бихте предприели и какво бихте направили, за да подобрите живота си, уверени, че ще се справите страхотно.

 

Няма значение каква работа вършите, като писане на книга или работа в офис, бягане на маратон или управление на бизнес. Важно е, че сега е дошло времето, когато трябва да си спомните за себе си. Трябва да се задвижите. Можете също така да използвате Календара на щастието, който ще ви позволи да се подготвите за успеха, който определено ще дойде през 2023 година.

 

Какво представлява щастливият календар за 2023?

Знакът Риби, в който дълго време беше Юпитер, не даряваше такова щастие на хората. И сега, когато планетата преминава в знака Овен, думата „аз“ за всеки човек придобива важно значение. Но в същото време не забравяйте за предпазливостта.

Юпитер в Овен е период, в който вече няма нужда да изпитвате търпението си. Всичко това се дължи на факта, че планетата ви позволява да не се страхувате от емоциите си. Ако човек не е разглезен, не е капризен, тогава космическата енергия ще му помогне да придобие необходимите умения, за да се реализира. И тогава вашето пътуване едва започва и всичко най-интересно предстои…

 

За да дойде щастието в живота ви

За да дойде щастието в живота ви, трябва да се научите как да контролирате емоциите си в професионалната сфера и в личния си живот. В противен случай емоциите ще донесат само объркване и безпокойство. Но докато правите бизнес, не забравяйте за останалото. Включете в календара на щастието си разходка или забавно събитие, масаж или просто ден, в който спите до късно и не правите нищо.

От какво ще се нуждае душата ви през 2023?

За да определите от какво ще се нуждае душата ви през 2023 г., трябва да се съсредоточите върху зодиакалния знак, в който сте родени. Именно хороскопите могат да ви кажат кога да поемете инициативата, да покажете ентусиазъм и смелост. Юпитер ще вдъхнови всеки човек за много неща. Новата енергия ще ви позволи да реализирате много от вашите планове и идеи, да направите това, за което просто не сте имали достатъчно време преди.