Back to top medicaltime.bg

Дни на донорствоДни на донорството е събитие, което ежегодно, малко преди Коледа събира вълшебните ангели-донори на фондация „Майки за донорството”, специалистите на МБАЛ "Надежда" и приятели на каузата за да покажат какво е Любов към детето! 
Българчето, за което хиляди семейства мечтаят, жадуват или вече държат в ръцете си. 
Българските деца, които се създават с любов, търпение и вяра. Смело и с грижа. За тях, за да ги има - организираме отново Дни на донорството 2018.
Щастливи срещи със семействата, които сбъднаха мечтата си за дете, с донори на частица за нов живот и много приятели на каузата. Кураж за всички, които все още се борят за рожба и подкрепа за тяхната борба. Събитие, което вече 6-та година носи чудотото наречено нов Живот! 
За децата – голям празник и Дядо Коледа с подаръци. 
За големите - вълшебствата на дните ще сбъднат мечти! Предстои да видите как. :-)
Всички заедно ще сбъднем много мечти. 

Програмата:
7-ми декември 2018
Започваме с поставяне на кутиите за томболи с подаръци.
8.30 – 19 часа Време за въпроси, отговори и решения. Добре дошли на всички, въпроси табу – няма. Чакваме всеки, който се интересува от донорството като начин да се роди дете. Дали вие ще помогнете на някой непознат или имате нужда от помощ – ние ще бъдем там за да помогнем. 
Благотворителен базар.

8-ми декември 2018
8.30 – 19.00 Втори ден на въпроси, отговори и решения. Щастливи срещи със сбъднати мечти и приятели на каузата. Благотворителен базар.
10.30 - 13.00 Програма за децата. 
Малки и големи ще се насладят на вълшебствата в света на фокусите. Аниматори с игри и подаръци за най-добрите, рисуване на лице. Дядо Коледа пристига и, разбира се големия червен чувал. 

9-ти декември 2018 - Ден на изненади. 
8.30 – 18.00 Трети ден на въпроси, отговори и решения. Щастливи срещи със сбъднати мечти и приятели на каузата. Благотворителен базар.

10.30 - 13.00 Програма за децата. 

18.00 часа - Теглене на печелившите в томболите с подаръци.
Какво предстои - следете на събитието. 

Включете Дни на донорството 2018 в своите планове. 
Очакваме ви! :-)