Back to top medicaltime.bg

Безплатни гинекологични прегледи през октомври в клиника „New Life” - Бургас 

В клиника „New Life“ Бургас ще се проведат две кампании, част от регулярни инициативи, чиято цел е профилактика и превенция на интимното и репродуктивното здраве. 

Първата кампания е сбезплатни гинекологични прегледи до края месец октомври. Тя е насочена към дамите с поликистозни яйчници и нередовен цикъл, на възраст от 25 до 45 години.

Прегледите ще се извършват от д-р Дарина Давидова и ще включват безплатна консултация и ехография.

Желаещите могат да запазят час за преглед и консултация на тел. 056 555 599, 0879 084 777.

Освен тази инициатива, през октомври, двойките с репродуктивни проблеми, както и бременните жени, ще могат да си запишат час за преглед при д-р Добринка Петрова, водещ специалист по репродуктивна медицина и медицинския управител на клиника “New Life”.

Тя ще преглежда с платен прием в Бургас на 14 октомври, като часовете са ограничени!

Клиника „New Life“ е с богата история в областта на гинекологията. За годините, в които съществува всекидневно доказва своите утвърдени позиции в областта на гинекологията и репродуктивната медицина. 

Медицинският център в град Бургас отваря преди 3 години на ул.“Транспортна“ /Зад Мол Плаза/, като оттогава до днес успешно помага на двойки с репродуктивни проблеми и предлага пълен кръг от услуги в областта на общата и естетична гинекология.