Back to top medicaltime.bg

Профилактика на простата: - 50%Поводът е Movember – месецът на мъжкото здраве, а приносът на Хил Клиник към световната инициатива е да направи по-достъпен прегледа при опитен уролог, каквито са лекарите в клиниката!

Цената е намалена наполовина, но стойността на профилактиката на простатата е БЕЗЦЕННА за мъжа в напреднала възраст. Тази цена е валидна само до края на ноември.

 

В Хил клиник ще получите пълен преглед и оценка на състоянието на простатната жлеза, както и допълно лабораторно изследване. Пакетът „Профилактика на простатата“ в момента струва 25 лева. Час може да запазите на 02 439 3131.

Диагностиката започва в лабораторията ни, където се взима малко количество кръв за изследване на PSA туморния маркер. Продължава с попълване от страна на пациента на въпросник Международен простатен индекс (IPSS). Въз основа на посочената в него информация лекарят провежда разговор за симптоми, фамилна предразположеност, други заполявания и евентуална медикаментозна терапия, хранене и режим. След това се извършва внимателно ректално туширане, ехографско изследване, измерване обема на жлезата, измерване на остатъчната урина, оглед на органите в малък таз. Прегледът завършва с препоръка за лечение.

Важно: PSA е широко използван туморен маркер за диагностика на карцином на простатата, но трябва да се знае, че завишените му стойности могат да са признак и на други състояния. Само уролог може да интерпретира резултатите от изследването!

Позвънете за още информация на тел. 02 439 3131