Back to top medicaltime.bg

13 април: Семинар астрология и храненеНачинът на хранене на всеки човек е строго специфичен и уникален. Има разбира се общи препоръки за подходящия режим на хранене, но те не винаги са съобразени с генетичната предопределеност, националната и природна специфика, както и с емоционалните и ментални нагласи.
Астрологията дава познанието за тези детайли в начина на хранене, уникални за всеки човек.

13 април - събота 12.30-17.15ч.
1-ва лекция: 12.30ч.- 14.30ч.
Линиите в Зодиака, които са свързани с храненето.


1.Линията Рак - Козирог - най-важата линия във Вселенския хороскоп. Линията на произхода, на личните генетични предразположения, на отношенията и емоциите на майката, на кърменето, на захранването и градежа в детството, на вида храна, към която човек е предопределен.
Това е линията на дефицитите в храната, на недостатъците при хранене, на начина на остаряване и умора.
2.Линията Дева - Риби - линията на преработката, на асимилацията, на ензимната активност, както и на пречистването от отровите и правилните навици. Това е и линията на грешките в храненето: прекаляването , зависимостите, глада и драстичните диети.
Това е линията на здравия разум, но и на лудостта.
3.Линията Телец - Скорпион - линията на защитата, както и линията на смъртта. Това е линията на разграничаването още на входа на системата /устните, устата и гърлото/ на подходящите и неподходящи храни. Това е линията на изхвърлянето на ненужното и тоталната защита на организма от най-тежките болестищ и смъртта.

Кафе - пауза - 45 минути от 14.30ч. до 15.15ч.
2 лекция. 15.15 - 17..15ч.
Храните, свързани с отделните небесни тела.Луната, която определя цялостно типа храна според позициите си.
Отношение на Луната към другите небесни тела. Взаимодействията между храните.
Движенията на Луната и възможността за корекция на начина на хранене.
Храните на Сатурн, планетата на структурата на човешкото тяло. Взаимодействието му с останалите небесни тела. Остаряването и индивидуалните причини за това. Живата вода. PH баланса.
14 април - неделя - 12.30 - 17.15ч.
1-ва лекция -12.30ч.-14.30ч..
Меркурий - планетата, която е свързана с ензимната активност, с преработката и асимилацията. Връзката между червата и нервната система, между хранене и мислене, между храненето и емоциите.Циклите и динамиката на планетата и отношенията и с другите небесни тела. Подходящи и неподходящи храни.
Марс - планетата на защитата и енергията. Храните на Марс, които стимулират имунитета в кръвта, лимфата и дебелото черво. Храните, които отслабват имунитета и могат да пречинят тежки хронични заболявания и рак. Пробиотиците. Връзката му с Плутон, планетата на смъртта, хормоните, дебелото черво и раковите образования.
Храните, които стимулират физическата активност.
Кафе-пауза 45 минути от 14.30ч. до 15.15,
2-ра лекция - 15.15ч.-17.15ч.
Венера - планетата на въглехидратите. Връзката и с диабета, естрогенната доминантност, щитовидната жлеза. Храните, които водят до отпускане, липса на активност и занемарена външност. Храни за повече красота и добър външен вид.Юпитер - планетата на прекаляването. Връзката между Юпитер холестерола и мастната обмяна. Храните на Юпитер.
Връзката между Юпитер и Нептун: зависимостите: алкохол, наркотици, преяждане и отрови.
КАКВО ЩЕ НАУЧИМ ОТ ТОЗИ СЕМИНАР
1.Всеки участник от семинара ще научи, че диетата на всеки човек е индивидуална и съобразена изцяло с астрологичната му карта.
2.Всеки участник в семинара ще научи взаимовръзките между храните, определени от звездните карти., а не по принцип.
3.Всеки участник ще научи връзките между небесните тела и съответните им храни, остаряването и животозастрашаващи хронични болести.
4.Всеки участник ще има повече разбиране за създаване на собствения си начин на хранене и лична диета.

Цена за участие в семинара 120лв.

Моля да потвърдите участието си в семинара по един от следните начини:
-Формата за регистрация посочена в събитието
-Viber:0887605069
-Лично съобщение
-silvadoncheva.com@gmail.com
Където може да задавате и въпроси.