Back to top medicaltime.bg

"БИО ЕЛЕКСИР" за тонизиран и здрав живот! "БИО ЕЛЕКСИР" е уникална формула от САЩ, създадена след години изследвания и развитие на едновременно безопасен и ефективен продукт, който да подпомага регенерирането на клетките


"Био елексир" е изцяло натурален стимулатор на хормона на растежа, който Ви помага да изглеждате и да се чувствате млади. “Био елексир” подпомага запазването на структурната цялост на клетките. Подобрява възстановяването след тренировка или физическа активност, както и цялостната работа на нервната система.


КАКВО Е ЧОВЕШКИЯТ ХОРМОН НА РАСТЕЖА? Тялото само произвежда растежен хормон (HGH или само GH) чрез хипофизната жлеза именно той е отговорен за растежа на клетките и регенерацията им. Увеличаването на мускулната маса и плътността на костите е невъзможно без GH, но освен това той играе и важна роля в поддържането на здрава тъкан навсякъде в тялото, включително и тази на мозъка и около важните вътрешни органи. Когато е отделян от хипофизната жлеза, GH остава активен в кръвния поток само за няколко минути, но те са напълно достатъчно на черния дроб да го преобразува в протеинови хормони, сред които най-важен е инсулиноподобния фактор на растежа (IGF-1), който съдържа много анаболни възможности. Учените са започнали да събират растежен хормон от жлезите на трупове още през 1950-та година, но успявали да го синтезират лабораторно чак през 1981-ва. След това постижение употребата му като допинг значително се увеличила.


 • КОЛКО РАСТЕЖЕН ХОРМОН СЕ ПРОИЗВЕЖДА НАТУРАЛНО? Здравият мъж обикновено има по-малко от 5 нанорграма в милилитър циркулиращ в кръвта. Здравите жени могат да стигнат до наличието на два пъти повече, заради майчинството. Най-високо съдържание и при двата пола има по време на пубертета, а спадът му започва в началото на 20- те години. • КАК МОГА ДА РАЗБЕРА, ЧЕ ИМАМ НЕДОСТИГ НА РАСТЕЖНИЯ ХОРМОН? Може да си направите тест. Той е кръвен и личния Ви лекар може да ви даде насоки къде може да бъде направен.НАМАЛЯВАНЕТО НА ТОЗИ ХОРМОН С ВЪЗРАСТТА Е НОРМАЛНО. ЗАЩО ДА ИМАМ НУЖДА ОТ НЕГО, АКО НЯМА ДА РАСТА ПОВЕЧЕ? Макар че GH има важнa роля в изграждането на мускулна маса, той помага на тялото за много други процеси, които не се виждат с просто око. GH спомага за забавяне на стареенето, както и за увеличаване на либидото, поддържа ума бистър, както и тонуса на ниво. Ниските нива на GH пък могат да доведат точно до обратното - загуба на мускулна маса, натрупване на мазнини, ниско либидо и др.


КАК МОГА ДА УВЕЛИЧА НИВАТА СИ НА ХОРМОН НА РАСТЕЖА БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ДОБАВКИ? Два важни фактора са водещи при желанието за увеличаване на нивата на GH. Тях може да контролирате без лекарства: тренировки с тежести и правилен сън. Колкото повече тренирате, толкова повече GH отделяте натурално. Скорошно проучване установява значително циркулиране на GH и IGF-1 в кръвта на добре тренирани мъже след тежка силова тренировка, но не е открило особено високи нива в кръвта на мъже, които са минали през същата тренировка, но не тренират редовно и не са в такова добро физическо състояние както първите. GH се отделя и докато спите, а проучванията показват, че нивата на отделяне са най-силни, когато спите най-дълбоко. Затова хубавият и дълбок сън е приятел на GH. Диетата е третия важен фактор, който поддържа нивата на GH на ниво. Нужно е да ядете балансирано. Натрупването на мазнини понижава нивата на GH.КАКВИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ МОГА ДА ВЗИМАМ ЗА ДА УВЕЛИЧА GH? Мултивитамините могат да Ви дадат някои хранителни вещества, които са нужни за малко увеличение на нивата на растежния хормон. Според някои нови проучвания аргининът и глутаминът също могат осезаемо да увеличат GH, но само ако се приемат в определени пропорции. КЛЮЧОВИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ХОРМОНА НА РАСТЕЖА Витамини Витамин А, Витамин B5, Витамин B12, фолиева киселина, инозитол, Минерали Хром, цинк, магнезий, йод Аминокиселини Глутамин, глицин, карнитин, аргинин, таурин, лизин, орнитин алфа кетоглутарат Хормони мелатонин Билки хрян

 

За повече информация, свържете се на телефон: 0888703565


 

 “Био елексир” е подходящ за хора, които избягват консумацията на млечни продукти, тъй като не съдържа лактоза. Не съдържа глутен, не дразни стомаха. Регулира хормоналния баланс в организма, действа успокояващо и по естествен начин стимулира клетъчната регенерация. Основни характеристики на продукта: • Увеличава мускулната маса средно с 8,8%; • Помага за загубата на мазнини средно с 14,4%; • Увеличава нивото на енергия, повишава настроението; • Засилва сексуалната активност; • Подобрява работата на сърцето, черния дроб, далака, бъбреците; • Повишава сърдечния дебит и подобрява бъбречната функция; • Засилва имунната система; • Понижава кръвното налягане; • Заздравява костите, помага за по-бързо възстановяване на рани; • Ускорява растежа на косата; • Премахва бръчките, целулита, подмладява, пречиства и изглажда кожата; • Изостря зрението; • Подобрява паметта и благоприятства за спокоен сън.