Back to top medicaltime.bg

"Тримата глупаци" са туристически хит на Балканите

Къщата за гости от висок клас получи престижна номинация 
 
Типичното за Балканите гостоприемство привлича туристи от цял свят и в характерните за региона къщи за гости, сочи журито на петото издание на Балканските награди за туристическа индустрия.
Златните статуетки, които ще отличат най-добрите в туризма на полуострова, ще бъдат връчени на 5 декември в хотел Маринела, съобщават организаторите на конкурса от ВИП Комюникейшън.   

Сред финалистите в конкурса са и „Тримата Глупаци“ - висок клас къща за гости в сърцето на Тетевенския балкан - Рибарица, направена изцяло от естествени материали – камък и дърво. 

"Тримата Глупаци" предлагат за гостите си не само луксозна почивка сред природата, но и  първокласно обслужване с домашно приготвена храна. В кухнята на комплеса се използват само екологични продукти, местно производство. 
Освен да хапват домашни кулинарни шедьоври, гостите релаксират във външен отопляем басейн и в СПА зоната с финландска сауна на дърва, парна баня и джакузи. В курорта Рибарица туристите целогодишно се наслаждават на уникална природа с еко пътеки и исторически забележителности.

Партньори на Балканските награди за туристическа индустрия са национални, Балкански и европейски браншови организации.  Категории и критерии за конкурса вижте тук:
 http://vipcompr.com/the-fifth-edition-of-the-balkan-awards-of-tourism-industry-is-december-5-in-sofia/