Back to top medicaltime.bg

Ще разбера какъв си по... избора на супа!Какви хора предпочитат рибена чорба, какви – пилешка или зеленчукова, разкрива анкета на психолози и специалисти по хранене.


Любителите на пилешката супа са общителни, с развито чувство за хумор и привързани към семейния уют. Обичат да са сред приятели, прекарват уикендите си в дома или на вилата с близките, а отпуската посвещават на селски туризъм или отсядат на къмпинг край морето. Винаги може да се разчита на тях за помощ и разбиране в труден момент, но невинаги се справят с финансовите дела.

Телешката супа по-често е избор на силния пол, но и на личностите със състезателен дух. Вареното телешко със зеленчуци е доказано здравословна супа, която зарежда с енергия, и затова е любима на спортните натури. В професионалното си развитие те са много амбициозни и постигат успех с компетентността си, а не с нечестна игра. Почитателите на телешката супа умеят и да се забавляват от сърце. 

Тези, които предпочитат зеленчукова супа, невинаги са вегетарианци, но със сигурност следват правилата за здравословно хранене. Любителите на витаминозната супа са готови да експериментират в различни области на живота, без да минават разумните граници. Те ще ви подкрепят в защита на благородна кауза, но могат и да ви изненадат с нестандартно предложение за отворена връзка например.

ПРОФИЛАКТИКА НА ПРОСТАТНА ЖЛЕЗА: ОТСТЪПКА ПРЕЗ ОКТОМВРИ!


Доматената супа се избира от положителни личности с оптимистичен поглед върху нещата от живота. Обичат да прекарват повече време сред природата, да откриват нови усещания и да споделят опита си с приятели и колеги. Проявяват фантазия при реализиране на идеите си и не отстъпват от целите си, докато не бъдат запалени от по-интересни проекти. Склонни са към разнообразяване на делника с различни “подправки”, за да го направят по-цветен за близките си.

Любителите на рибената чорба са авантюристи, влюбени в приключенията и далечните земи. Те са интелигентни и начетени по рождение хора, които се учат цял живот от мъдростта на природните закони, а не са безразсъдни търсачи на силни усещания. Сред тях са представителите на точните науки, както и любителите на научната фантастика. Верни партньори и добри приятели, колегиални в службата.

Супа от миди обичат саркастично настроените личности, с черно чувство за хумор и понякога агресивно поведение. В същото време те умеят да се наслаждават на удоволствията в живота, засищат сексуалния си апетит с разнообразно “меню” и си устройват празници безкрай. Избират компанията си внимателно – хората трябва да споделят вкусовете им, за да са в техния кръг, иначе са подложени на унищожителни критики. 
 
Чорбите от дреболии (шкембе чорба) е чорбата на хората на живота и абсолютните чревоугодници. Тези хора не обичат да пестят: пари, удоволствия, екстремни изживявания. Изключително самоуверени и весели, обичат купона до зори.
 
Таратор любителите са умерени хора, които си падат по здравословния начин на живот. Следват "златната среда" и често са в печеливша позиция от това. Балансирани и умерени, те са харесвани от почти всички. Радват се на популярност на работното си място и в приятелските среди.