Back to top medicaltime.bg

Пролетно отслабване с малайзийски продуктиСлед празничните обеди и вечери е добре да помислим за цялостното и основно изчистване на организма си. Всъщност е още по-добре, ако не прекаляваме с нищо и паралелно с празничната почивка се погрижим за добия баланс в тялото ни.

Шейк Оф пречиства напълно храносмилателната ви система, а Сплина – кръвоносната, черния дроб и бъбреците ви. След курса на детоксикация, който се прави два пъти в годината, ще можете явно да почувствате повишения си тонус и цялостното подобрение на здравето, настроението и имунитета си.

Червата и основно дебелото черво, се затлачват с наслагвания от вредните и токсични храни, консервантите, лекарствата, алкохола, цигарите и други такива, които приемаме с фабричните храни в ежедневието си. Човек може да има над 2,5кг от такива шлаки в организма си, които възпрепятстват сериозно правилното му функциониране.

Шейк Оф изчиства всички тези неща основно и напълно само за един 17 дневен курс. След това организмът възприема много по-добре хранителните вещества, витамините и минералите в храната ни, и отделя много по-успешно токсините от тях. Плюс това, ние можем да се нахраним с много по-малко количество храна, което спомага да не натрупваме излишно наднормено тегло.


Сплина е продукт от течен хлорофил, който пречиства кръвта, бъреците и черния дроб от токсините, натрупвани през годините. Тя стимулира производството на червени кръвни телца, което повишава преноса на кислород до мускулите и всички части на тялото ни, което води до повишен жизнен тонус и приток на нови сили за работа, тренировки и мисловна дейност. Пречистените черен дроб и бъбреци в много по-голяма степен могат да вършат функциите си и това се забелязва много ясно сред курса на детоксикация.

Двете, приемани в комплект, дават явно и ясно повишаване на имунитета, жизнения статус и цялостно тонизиране на организма. Как да поръчам комплекта за изчистване на организма?

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКА, СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОН: пишете на info@medicaltime.email