Back to top medicaltime.bg

Проф. Чирков с приз за цялостен принос в медицината: Няма доктор, който да ме наследи!Българският кардиолог със световно признание - проф. д-р Александър Чирков, е носител на Гран При за цялостен принос в развитието на медицината от Петото издание на Националните Медицински Награди, съобщава VIP COMMUNICATION PR.
Церемонията ще се състои на 10 май от 20 ч. в балната зала на хотел МАРИНЕЛА, София. 

Възпрепятстван от ангажименти в Германия, проф. Чирков получи своя приз дни преди церемонията от водещата на събитието и съорганизатор на Медицинските Оскари - журналистката и пи ар Патриция Кирилова. Той даде и кратко интервю за организаторите на церемонията, в което сподели болката си от забавянето на развитието в родното здравеопазване, отлагането на реформата и липсата на държавна политика за регулярно обучение на медицинските специалисти - линк към видеото:  https://youtu.be/-Ny7wsesjqk

Годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS 2019 ще отличат хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта. 

Приоритет ще имат онези кандидати, които участват в образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски огранизации, прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите. 
Номинациите са направени от лекарски организации, специализирани медии и ресорни журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR. 
Партньори на събитието са Национална Пациентска Организация (НПО), Български лекарски съюз (БЛС) и Национално сдружение на общопрактикуващите лекари (НСОПЛБ).