Back to top medicaltime.bg

Мисис България Ана Иванова: Обичам България, но докато имаме такива управници - нямаме бъдещеОсвен, че е една от най-успешните носителки на корони у нас - Мисис България Ана Иванова не спира да покорява нови върхове в  развитието си зад граница. След  18-годишна кариера в кметството в Монако и в съда в Люксембург,  тя отново е далеч от родната земя. 

- Ани, отново си зад граница с поредното предизвикателство. Към кой връх си устремена днес?
- Ммм, да ! Отново съм зад граница, защо ли? Върховете ми са устремени само към едно - да дам добро образование и бъдеще на децата си зад граница!

- Как изглежда ситуацията в България - политическа и обществена, когато си далеч от родната земя?
- Честно да ти кажа - отдавна България е мащеха за мен, така че не се вълнувам много от "политиката" в кавички. Защото това не е политика за мен - случващото се в момента в България! 

- За годините, в които си в чужбина, при връщането в България какво все още не ти харесва и има ли все пак някакво развитие напред?
- Имаме уникално красива държава с много позитивна енергия, но до тук! Развитие в близките 5 години не виждам, докато имаме такива управници...

- Преди време ти опита да работиш в държавната ни администрация и да дадеш на България  твоя европейския опит и образование,  но шуробаджанащината те прогони. Би ли опитала пак да се върнеш?  
- НИКОГА ОТНОВО!!

- Какви съвети даваш на твоите близначки, които вече са пълнолетни? Имат ли амбиции да живеят като теб в чужбина?
- Съветът ми е да са добри и смирени. И да - образованието е на пиедестал в нашето семейство. Определено ще им дам почва на развитие при мен, но те сами ще си решат къде да живеят един ден.

- Как се предпазваш от злобата и завистта, които неизменно следват всяка хубава и успешна жена?
- С усмивка и гордо вдигната глава. Радвам се, че има завист, значи съм с крачка пред тях ????


- Неотдавна медиите заподозряха нова любов, която те задържа в Люксембург. Кой успя да спечели сърцето ти?
- Нека оставим това на медиите,  явно те знаят по-добре от мен ...

- В социалните мрежи се коментира, че ставаш все по-привлекателна. Каква е тайната ти за красота? 
- Когато една жена се чувства уверена в себе си и знае какво иска от живота и гони целите си, това й дава криле и усмивка. Поне за мен това е тайната!
 
 
Снимки от социалните мрежи