Back to top medicaltime.bg

Д-р Емил Гогов: Огорчен съм от "безсмъртните", които ни се смеят!

Колеги, ще Ви трябва късмет!Д-р Емил Гогов е с корона вирусна инфекция. Работил е на първа линия. Публикуваме коментара му на ситуацията и му желаем бързо преболедуване и пълно възстановяване.


"Добро утро и късмет. Ще Ви трябва колеги. Познававаме се индиректно с не малкото ми публикации в групата, а с някои и лично. С това темпо на заразяване и смърт, още колко седмици ще издържим? Аз съм с ХОББ,АХ,наднормено тегло,варици.

Работих (не дезертирах, както ВСИЧКИ БЛИЗКИ ЖЕЛАЕХА) до преди 1 седмица на първа линия , но вече съм болен от COVID-19...Сега на домашно лечение (отказах болница) чакам, да усетя какво е решила съдбата... А тези "безсмъртните " ни се смеят... Не съжалявам за поетия огромен риск,но съм безкрайно огорчен от значителния брой смеещите се "хора " под новините за нашето заразяване и смърт.

Огорчен съм и от факта, че за разлика от пролетта, когато България беше страна за пример, днес политиците (притиснати от олигархията и ордите), я направиха пример за пълен провал и резил. Нещата тук са от 3 седмици извън контрол (въпреки медийното затъмнение),и аз съм убеден че България съвсем скоро ще се принуди ОТВЪН да вземе КРАЙНИ мерки. Те ще са много късни... Държави, които с лека ръка дават курбан здравните си работници, учителите, хронично болните и възрастните хора ,не заслужават да се толерират. Има нещо дълбоко сбъркано в това поведение. Трудно ще се опазите, но ВИ ЖЕЛАЯ УСПЕШНА СЕДМИЦА МНОГО КЪСМЕТ И ДА СЕ БОРИТЕ СМЕЛО ЗА ПРАВОТО СИ НА ЖИВОТ ,И СПОКОЙСТВИЕ НА СМАЗАНИТЕ ОТ ТРЕВОГА ВАШИ РОДНИНИ."