Back to top medicaltime.bg

Астрологът Анджела Пърл: Две зодии са щастливците на 2021!Последните два знака на зодака ще станат първи по късмет, успех и добруване през 2021! Юпитер е в знака Водолей и това е добро начало на годината, казва Анджела Пърл. Според нея два знака – Водолей и Риби ще станат щастливците на годината.

Тя обяснява това с факта, че Юпитер от Водолей ще влезе в знака Риби, макар и за кратко (от 14 май до 28 юли), а след това ще се върне обратно в съзвездието Водолей, където ще остане до края на декември 2021 година.

 

Юпитер символизира късмет, неочаквана възможност, дар на съдбата, както и растеж, включително във финансовата сфера и това ще се отрази на всички знаци на зодиака.

 

Овен

Юпитер за Овен ще бъде в 11 и 12 дом на хороскопа. От 14 май до края на юли той ще се премести в 12 дом и след това ще се върне на 11. Това означава, че е възможно увеличаване на семейството – например брак (евентуално повторен) и раждане на дете, както и увеличаване на броя на приятелите. Бизнесът определено ще донесе печалба, Юпитер ще подкрепи ново начинание. Това е и подходящ момент за емиграция, пътуване в чужбина и наследяване.

 

Телец

Юпитер е в 10-11 дом на хороскопа. 10-ти дом е статус, кариерно израстване. Астрологът вижда в хороскопа на Телец сключването на брак, раждането на дете, както и успех в професионалната сфера – получаване на диплома, популярност, нова длъжност. 11-ти дом показва печалба и тя ще се отнася за всичко: деца, финанси, срещи с влиятелни хора.

„Можете да станете ръководител на бизнес и бързо да печелите от него“, съветва Анжела Пърл Телец.

 

Близнаци

Юпитер в 9-10 дом. 9-ти дом е пътуване в чужбина, както и образование, повишение и кариерно израстване. Най-успешният период за Близнаци ще продължи от средата на май до края на юни. По това време са възможни запознанства с чужденци и брак (смяна на статута).

 

Рак

Юпитер в 8-9 дом. 8-ми дом е придобиването на външна привлекателност, както и големи пари. „Можете да спечелите добри пари, но парите ще дойдат на една голяма сума“, казва Анджела. Притокът на финанси не е непременно заплата, той може да бъде и наследство, победа в съда (разделяне на имуществото), държавна помощ, застрахователни плащания. Това могат да бъдат и чужди пари – например средствата на партньор, който иска да инвестира в проект, стартиран от Рак. Също така, за хората от този знак се очакват пътувания, включително пътувания в чужбина.

 

Лъв

Юпитер в 7-8 къщи. 7-ми дом е домът на брака – ще има или нов брак, или лесен развод и получаване на големи издръжки и печалба от разделянето на имуществото. Лъв няма да има недостиг на партньори както в романтични отношения, така и в делови контакти. Те ще се възползват значително от някое важно запознанство. Астрологът предсказва успешни бизнес договори и изгодни сделки за Лъв. Може би раждането на второ дете, както и победа в съда или в състезания. Основният финансов приток се очаква от средата на май до края на юли.

 

Дева

Юпитер в 6-7 дом. 6-ти дом е работа. Девите чакат оферти за добра работа.

„Не вземайте повече, отколкото можете“, съветва ги Анджела. Тя отбелязва, че ако започне своя бизнес, Дева чака помощ от съмишленици. Възможно е също нещо добро да се случи в областта на здравето. Например получавате членство във фитнес зала. От средата на май до края на юли ще се случи събитие, свързано с връзките – брак, раждане на дете, романтична среща.

 

Везни

Юпитер в 5-6 дом от хороскопа. 5-ти дом е любов и романтика, както и деца – много е вероятно Везни да станат родители. Също така съдбата ще им хвърли ценен подарък – бижу, кола, апартамент или нещо друго скъпо. Може да бъде и печелене от лотарията и печелене на състезания. Според Анджела 2021 г. ще бъде година на вдъхновение и творчество за Везните, хобито им ще бъде печеленето на пари. 6-ти дом е нова работа или нов начин на живот, по-удобен и съобразен с идеята за щастлив живот. Това може да бъде и отваряне на бизнес или нова по-висока позиция.


 

Скорпион

 

Юпитер в 4-5 дом. За Скорпионите това е подобряване на условията на живот и като цяло успех по всички въпроси, свързани с недвижимите имоти. Те също могат да изчакат преместване в друг град или в друга държава. Разширяване на семейството: брак, дете, нова сериозна връзка – всичко това очаква Скорпионите през 2021 година.

 

 Стрелец

 

Юпитер в 3-4 дом. Това са пътувания и всичко свързано с транспортни средства. Според Анжела Пърл хората от този знак или ще пътуват, или ще се движат и ще купуват ново оборудване, включително автомобили.

 „Изучаването на нови умения – ще започнете да научавате нещо и вашият социален кръг ще се разшири значително. Ще има голям брой нови познанства, включително много полезни“, обещава астрологът на Стрелец.

 

 

Козирози

 

Юпитер в паричния сектор, това е 2-3 дом. Това местоположение на планетата обещава финансов растеж и подобряване на паричната ситуация. Козирозите могат да станат ръководител на бизнеса или да си намерят нова, по-високоплатена работа. По един или друг начин, но парите определено ще дойдат при тях – или като инвестиция, или като помощ, или като печалба. Нови сериозни контакти, получаване на някои важни документи, пътуване или преместване, смяна на кола (или покупка, или подарък) – всичко това очаква Козирозите през 2021 година.

  

Водолей

 

Юпитер в 1-2 дом. Това означава, че желанията за външен вид ще се сбъднат, например ще бъде лесно да отслабнете. 1 дом в астрологията отговаря за изпълнението: Водолеите ще намерят себе си, ще определят целите си и ще вземат важно решение. Всяко начинание в областта на парите ще бъде успешно за тях. Астрологът обещава, че Водолеите ще получат ново финансово ниво от средата на май, когато Юпитер навлезе в сектора на богатството, а през лятото количеството пари в портфейлите им ще се увеличи значително. 2022 г. ще бъде фискална година за Водолея. Брак, запознанства и партньорство – всичко това ще бъде успешно и печелившо.

 

 

 

 

Риби

Юпитер в 12 и 1 дом. Подобно състояние на планетата ще донесе на Рибите освобождение от минали проблеми – предварително отправените желания ще се сбъднат и в същото време ще се появят нови възможности. Късметът очаква Рибите в бъдеще. 2022 г. ще бъде година на късмета, а 2023 г. ще бъде година на парите за тях. Според Анджела щастливият период за Риби ще започне през май 2021 г. и ще продължи до края на 2023 година.

„Ще намерите това, което искате да направите, или ще се присъедините към общност. Като алтернатива ще се преместите в далечна страна или ще са дълги пътувания за работа или учене. Има голяма вероятност за наследство. Рибите ще имат добър бизнес старт, ако той ще бъде свързано с туризма или езотериката.