Back to top medicaltime.bg

СИБЕЛ ДЖАН ЩЕ ПЕЕ В АРЕНА АРМЕЕЦ 

АЗИС  ще прелети над  любимия си Истанбул и ще кацне в Бодрум за среща с колежката си Сибел Джан.

Тя ще го посрещне в  имението си, където е от самото начало на пандемията. Срещата на двамата изпълнители е по повод на предстоящия мега концерт на 16 ОКТОМВРИ в Арена АРМЕЕЦ в София, организиран от А Мюзик.

Гранд дамата на турската музика ще пристигне в България за своята първа изява пред многобройните си почитатели ден преди концерта. За нея и екипът й, наброяващ над петдесет души, сред които тридесет от най-добрите инструменталисти в източното звучене, са запазени 2 етажа от хотел „Маринела“ в столицата.

Сибел Джан ще възпламени заедно с краля на поп–фолка АЗИС зала Армеец със своя „Огън и ритъм“. Шоу-спектакъл, пресъздаващ  магията на Изтока, чрез хитови изпълнения на певицата, в съчетание с най-модерните технологии за виртуални декори.

Шест години след големият си хит „Хабиби“, Азис отново ще се вихри на голямата сцена.

Наскоро турската поп-рок певица и актриса Сибел Джан издаде своя 23-ти пореден албум. Той съдържа 10 нови парчета, сред които е и тоталният й хит „Hayat“, който за кратко време се превърна в една от най-слушаните песни в Турция за последните години.

 

Продажбата на билети за мега концерта в касите на EasyPay, Български пощи, бензиностанции OMV и в мрежата на Eventim.bg и Epaygo.bg