Back to top medicaltime.bg

Румънски топ продуцент впечатлен от младата ни звезда MARTINNA

Наследничката на Трамвай № 1 и група Кукери засне клип в Израел 

Талатливата наследничка на легендарни български музиканти -  MARTINNA и румънският продуцент Guy Elberg сътвориха първата си съвместна песен, съобщава ВИП Комюникейшън. 
“You & I” носи екзотиката на Израел, а двамата творци избраха Тел Авив за локацията на клипа, в който ни разказват историята на “You & I”. 
Песента напомня на красивия ориент с уникалния почерк на Guy Elberg съвместно с модернoто румънскo звучене. Освен в родния ефир, песента вече се радва на огромен интрес в страни като Израел, Турция, Гърция, Румъния, Азербайджан и други. 
Видеото е заснето от Dan Mihai Lupescu, който изрази в социалните мрежи удоволстието от съвместната работа с родната ни изпълнителка и румънския продуцент, основател на Elberg Records.  

Младата и талантлива поппевица MARTINNA (Мартина Иванова) е на сцената от бебе - тя е дъщеря на музиканти от две легендарни български групи. Марти е малката дъщеря на певицата Джина Иванова от  „Трамвай номер 5“ и на Иван Иванов – John, основател и китарист на група „Кукери“. Започва да пее в детската вокална група „Бон-бон“, завършва НМУ „Любомир Пипков“ със специалност класическа китара. В Нов български университет  завършва специалности – класическа китара и поп и джаз пеене. Красавицата печели редица конкурси, получава и  диплом от министъра на културата на България за високи творчески постижения.

Линк към песента
https://www.youtube.com/watch?v=Ge7b-kd5ld0&fbclid=IwAR3g_J3NczM_IqK-21N6uyvc9gj4EVZvzpzgR7pXXj23zWacISzchC2Hitg