Back to top medicaltime.bg

Певецът Ивайло Колев с разтърсваща биографична музикална изповед за своя живот 

Видеото към новата му песен „Светлина” представлява почти късометражен филм, описващ красотата на отношенията със своя дядо, на когото дължи таланта си да пее, и който с десетките песни пред огъня вечер и по пладне, под каруцата на полето, го е закърмил с любов към музиката и донякъде предопределил съдбата му.
„ Уморих се от музика, която да лъска егото и суетата ми. Исках да оставя нещо истинско след себе си, показващо това, което съм аз - болезнено искрен и органичен.
Дядо ми Иван беше силна личност- суров от ударите на живота, войни,немотия, но също нежен и лиричен с песен на уста вечер с внуците пред огъня. Той ми даде таланта си и пося в мен музикалната мечта, а по ирония на съдбата си отиде точно когато започвах да я сбъдвам и бях на хиляди километри от него. Избрах точно сега да пусна тази песен, защото в идващите времена на остър дефицит на духовност, повече от всякога имаме нужда да знаем кои сме и накъде отиваме,за да не се превърнем  в дърво без корен.
 Благодарности към професионалистите работили по продукцията-Алекс Нушев, Петър Алексиев, Момчил Колев, Иван Иванов, Милен Василев, Юлиян Янев, Теодор Койчинов, Виктория Главчева, Стоимен Пеев, Кирил Христов, Димитър Тенчев

 Специални благодарности на режисьора Момчил Александров и целия му екип, както и за забележителните актьорски превъплъщения на неповторимия Любомир Бъчваров, на бате Мони и на малките сладури Мирослав Мехов и Никола Игнатов”.

https://www.youtube.com/watch?v=dUhoKBhWNX0