Back to top medicaltime.bg

Лидер в полския бизнес е финалист за Балканските Оскари 

След куп международни отличия брандът WELMAX е финалист за седмото издание на Балканските Бизнес Оскари, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Община Ловеч  е домакин на най-големия Балкански Бизнес Форум - Balkan Business Awards 2021, а церемонията ще се състои на 26.03.2021 от 19 чв конферентната зала на хотел Президиум Палас.
Полската компания многократно е награждавана и е получила изключително много отличия за качество, за дизайн и за подхода си към клиентите. 
"Вдъхновяваме със здраве всеки ден. Ние работим в много области, за да помогнем да въведем здравословни навици и да подобрим качеството на живот на нашите клиенти", издава тайната на успеха си фирмата.
Полската марка WELMAX, добре позната и на Балканите, черпи вдъхновение от ежедневието, в което заедно правим най-различни обичайни неща – готвим, чистим, спим. Именно с мисълта за тези обикновени дни и нощи, вече от няколко десетки години, мисията на фирмата е да предлага решения и продукти с най-високо качество, благодарение на които клиентите се чувстват изключително комфортно и се радват на по-добро здраве.
Във фокуса на интересите на фирмата стоят онези области от живота, които са най-важни за всеки – чистотата и хигиената, приготвянето на здравословна и вкусна храна и добрият сън и почивка. Предлаганите от фирма WELMAX продукти имат естествен произход и отговарят на най-важните нужди, като същевременно с това се придържат към най-високите стандарти и по този начин стават пример и образец за другите.
Асортиментите на Welmax:
– спално бельо – от сатенени и вълнени висококачествени тъкани със здравословни свойства,
– италиански кухненски съдове – от безопасна антисептична стомана, позволяваща приготвяне на ястия без мазнина и сол,
– иновативни системи за почистване – многофункционални почистващо-перящи уреди, които позволяват бързо и екологично почистване,
– медицински продукти – вълнени колани за различни части на тялото, очила за терапия със светлина, постелки за масаж.
– и други.
Фирмата тества редовно своите продукти за качество и притежава „Сертификат за най-високо качество“, който е признат както от Полски Институт за изследване и контрол на качеството, така и от Велкополското Дружество за изследване на качеството.
Партньори на Балканските Бизнес Награди са: Българската Агенция за Инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Българо-македонския Бизнес Клуб, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.