Back to top medicaltime.bg

Лидерите в бизнеса на Северна Македония покоряват Балканските Оскари

Златните класове ще бъдат връчени на 5 март в София 

Лидерите в хранителната индустрия на Северна Македония -  "AЛ-МАКС" ООД, са финалисти за шестото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2020, които ще бъдат връчени на 5 март в 5-звездния хотел Маринела, съобщава ВИП Комюникейшън.
    "AЛ-МАКС" е единственият производител на висококачествено слънчогледово олио с бранда "Бисер".

Компанията  е създадена в Струмица през 1997 г., а изграждането на рафинерията за масло е завършва в края на 1998 г. Тя е разположена на площ от 25 000 м2, а продукцията й намира пазар не само в Македония, но и в редица други държави.
Успехите на "AЛ-МАКС" ООД са оценени през годините и от община Струмица, която два пъти връчва на фирмата годишната награда "Мемориал Плака" - като най-високо общинско признание за особени резултати и успехи в областта на икономиката.
Рафинерията от Струмица разполага със 75 работника, сред които висококачествен екип от инженери, техници и технолози. Чрез прилагане на високи технологии фирмата гарантира високото качество на слънчогледовото масло "Бисер", което е признато за "Масло № 1 в република Македония" .
Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Македоно-Българската Стопанска камара, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.   

Призьорите ще получат уникални 24-каратови златни житни класове, символ на плодородие, изобилие от успехи и духовна чистота.  Създатели на златните шедьоври са партньорите на събитието -"Магията на Българската Роза".  https://bulgarianrosemagic.com/