Back to top medicaltime.bg

Коя е доминиращата Ви личностна черта?Учените смятат, че времето прекарано сред природата е достатъчно, за да подобрим здравето, щастието и психическото си благосъстояние. Ние имаме силна връзка с животните и растенията. 

Психолозите са използвали тази връзка, за да открият скритите части на нашите личности. Пред вас има 5 дървета. Кое ви харесва най-много? Вижте какво разкрива изборът ви, коя е вашата доминираща черта на личността.

1. Романтични

Ако изборът ви е това красиво дърво, то вие гледате на света по един по-различен, романтичен начин. Оптимисти сте, харесва ви да показвате загриженост към хората. Когато създавате приятелства и любовни връзки, държите на сериозните взаимоотношения. Понякога любовта може да ви заслепи и това да накара другите да се възползват от вас.

2. Креативни

Доминиращата страна при вас е креативността. Вие сте творчески настроена личност, но това не означава непременно, че се развивате в областта на изкуството, музиката, театъра.

Хората, които попадат в тази категория, също могат да използват творчеството си в други сфери, като търговия, писане, кулинария, интериорен дизайн, мода и т. н. Тъй като са иновативни мислители, могат да се справят добре в генерирането на нови идеи и решения на проблемите.


3. Подкрепящи

Ако сте привлечени от това дърво, то вашата доминираща черта на личността е това, че вие се грижите за близките си, проявявате майчинска грижа, изключително внимателни сте с деца, домашни любимци. Добрите дела идват някак естествено от вас, а близките и приятелите ви знаят къде да намерят утеха и съвет, нямате нищо против да бъдете техния психоаналитик.

4. Честност

Вие сте личност, която не се страхува да говори. Не харесвате игричките, близките ви знаят, че винаги казвате това, което мислите, дори и да не им харесва. Тези, които не ви познават добре, могат да сметнат, че сте груби. Във взаимоотношенията държите да бъдат лоялни към вас.


5. Енергичност

Вашите енергийни нива ви помагат да се справяте с динамиката на ежедневието, да вършите няколко неща наведнъж. Рядко може да стоите без да вършите нищо. Предпочитате да сте активни, без значение дали това означава да спортувате, да учите нови неща. Не на последно място сте доста бъбриви, което ви прави желана компания.

От: https://www.az-jenata.bg/