Back to top medicaltime.bg

Как да определим характера според почерка и начина на писане на "X"?
1. Ако рисувате "Х" отдолу нагоре, това говори за изолация и дори за скрита депресия. Вие сте заседнали в миналото и не искате да вървите напред. Лесно е да се поддадете на чуждо влияние, не можете ясно да формулирате собственото си мнение.

2. Вие постоянно се съмнявате, страхувайки се да бъдете в центъра на вниманието. Бавно се движите напред, защото често поглеждате назад. Миналото все още има власт над вас, но вие се борите с него.

3. Вие сте непоправим бунтовник готов да защитава своите принципи във всяка ситуация. Живеете срещу всичко, винаги противоречите и казвате не. Хората казват, че имате камък от сърце.

4. Вие сте целенасочен и отворен човек. Но подозрителни и недоверчиви. Често отказвате да започнете нещо, спомняйки си тъжния опит от миналото.

5. Вие сте индивидуалист, експерт. Вие живеете по правилата и рядко обръщате внимание на мнението на другата страна. Никой и нищо не може да ви спре по пътя към целта.

6. Вие сте пример за другите. Победител в живота, мислите нестандартно, знаете как да намерите изход от всяка ситуация.

7. Не сте склонни да се отклонявате от нормата. Концентрирани, поддържате равновесие във всичко, харесвате реда.

8. Вие сте човек с богато въображение. Живеете без модели и мислите необичайно. Такива хора не винаги са удобни за другите.

 

Източник: e-zdravey