Back to top medicaltime.bg

Какво прави, ако няма интерес към Вас?Не си губете време с някой, който не се интересува от вас. Стои постоянно с телефон в ръка, почти не говори, оглежда се за други познати в бара. Все познати неща, които забелязвате, но пренебрегвате. Ето на какво да обърнете внимание, за да се спасите от безнадеждна връзка.  


Овен


Оглежда момичетата, които минават покрай вас, постоянно гледа телевизия и не чува това, което казвате. Въпреки своята незаинтересованост, Овенът винаги се включва в разговора с по една дума, за да покаже, че все пак участва в него.


Телец


Тръгват си бързо ако не са заинтересовани. Директни са, така че ако забележите, че ви отбягва по всевъзможни начини или често не си вдига телефона, бъдете на ясно, че връзката ви е безмислена.


Близнаци


Избягват докосването ви, държат ви на дистанция и правят планове, без да ви включват в тях. Трудно взимат решения, за това предпочитат вие да бъдете човека, който ще сложи края.


Рак

Стоят зад защитната си стена и не ви позволяват да я преминете. Трудно е да разбереш кога Ракът изпитва нещо. Ако избягва сериозните и емоционални разговори, просто се откажете.


Лъв

Лъвовете искат да бъдат обичани, но не и да обичат. Оставят разбити сърца след себе си без никакви притеснения. Ако спрат да ви обръщат внимание и започнат да оглеждат други жени, бъдете сигурни, че краят е настъпил.


Дева

Ако не чувстват нищо, предпочитат да изберат мълчанието. Не вдигат телефона, спират да звънят и избягват всякаква комуникация.


Везни

Не се интересуват от мнението ви и правят това, което сметнат за добре. За тях комуникацията е важна, а щом започнат да я избягват, определено не искат да бъдете част от живота им.


Скорпион Истинските мъже на зодиака, които признават всичко без увъртания. Ако интересът им е преминал в безразличие, слагат край на връзката без излишни оправдания.


Стрелец

Чуете ли: Искам да поговорим, краят определено е настъпил. Стрелецът е мъж на честа, който също, както Скорпиона предпочита истината.


Козирог

Изведнъж става най-заетият човек на света, който не може да бъде открит. Не обичат разделите, за това предпочитат да изчакат нещата да отминат, преди да поговорят с вас.


Водолей

Когато не са заинтересовани от вас, изглеждат отекчени и уморени. Често започват да се заяждат и да действат агресивно, само за да получат малко спокойствие и свободно време.


Риби


Никога не биха признали, че не се интересуват от вас, с цел да не ви наранят. Готови са да останат до вас, с цената на нещастието си. Ако спрете да виждате усмивката им, а забелязвате само унил поглед, определено сте го изгубили.

От:Actualno.com