Back to top medicaltime.bg

Каква любов да очакваме според десцедента?

Втора частДесцендент везни – хора с асцендент овен

Тези хора имат нужда от спокойни, дипломатични и миролюбиви партньори. Те се стремят да се слеят с любимия си на всички нива. Обичат романтичните жестове и доказателствата за любовта на половинката им.

 

Десцендент скорпион – хора с асцендент телец

За тези хора е важен емоционалният контакт. При връзките с тях се намесват мистичните и необяснимите случайности. Те вярват, че са двигателите в една връзка. Браковете с тях са продължителни и стабилни. Стремят се да осигурят всичко, от което любимият им има нужда.

 

Десцендент стрелец – хора с асцендент близнаци

Тези хора си търсят партньори с авантюристичен и див дух. За тях е важно партньорът да доминира в отношенията им. Изискват любимият им да е красив, с добри обноски и много забавен. Верността не им е от най-силните качества.

 

Десцендент козирог – хора с асцендент рак

Тези хора са студени и трудно достъпни. Търсят авторитетни, успешни и стабилни партньори. Склонни са да пренебрегват любимия си заради кариерата. Често половинките им са много по-възрастни от тях.

 

Десцендент водолей – хора с асцендент лъв

За тях е важно да изградят духовна връзка с партньора си. Половинката им трябва да е ексцентричен и креативен. В любовните връзки се борят за независимостта и индивидуалността си. Много са непостоянни и са склонни на много бракове.

 

Десцендент риби – хора с асцендент дева

Те търсят състрадателни, подкрепящи и съпричастни партньори. Изневеряват, когато се чувстват измамени и неразбрани. Склонни са да имат по няколко връзки едновременно.

Източник: http://sanovnik.bg

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК