Back to top medicaltime.bg

Ех, тези Рибоци!

Щастливи ли ще са Рибите през 2022?Рибите за 2022 г. ще са съсредоточени върху кариерата и работата. Предстоят много нови възможности на хоризонта и е важно да излезете извън зоната си на комфорт, за да получите достъп до тях. Много Риби ще се впуснат в някакъв нов обучителен курс, който ще подобри уменията им и ги ви направи по-интересни на пазара на труда. Това е добър момент да се заемете със сериозно проучване, което може да отнеме много време, но ще даде резултати в бъдеще.

2022 г. е чудесно време да помислите какво наистина искате и дори това да е нещо скандално, да не се опитвате да бягате от желанията си по никакъв начин. Може да срещнете някои много интересни и необичайни хора, които ви карат да учите и да растете по съвсем нови начини. Бъдете готови да поемате инициативата и да се присъедините към нови групи или организации, които ви интересуват. Следващата година е момент, в който да срещнете нови приятели, които могат да ви помогнат да постигнете мечтите си. Може да се наложи да се справяте с проблеми, засягащи хора в близкото ви обкръжение, особено колеги, роднини и съседи. Важно е да сте честни и откровени в комуникацията си и да не позволявате на нищо "да се събира под килима" тоест вътре във вас. Дори това да означава загуба на приятелство или конкретна връзка, използвайте този шанс - ако човекът не приема вашата гледна точка, тогава е най-добре да разберете, че не сте един за друг възможно най-рано.

2022 обещава да бъде щастлива година за Рибите с много възможности за лично, финансово, емоционално и духовно израстване. Ще вложите енергия в помощ на други хора в областта на здравето и изцелението.

С Юпитер в Риби хороскопът показва година, през която вашата увереност ще бъде висока и ще бъдете популярни, харесвани и харизматични. За Рибите бъдещето изглежда много светло, така че бъдете оптимисти за перспективите си. 2022 г. е година на експанзия в много области на живота ви, така че ще й се насладите напълно. Цветовете, които могат да донесат късмет на Рибите през 2022 г., са жълто, червено и розово, щастливите ви числа са 3, 9, 14, 67, 90.


Транзитът на Марс в Стрелец (13 януари) носи цел и решителност в живота ви. Това е много благоприятен период за вас и трябва да се възползвате пълноценно от него. Транзитът на Юпитер в Риби пък, започващ от 13 април 2022 г., ще ви накара да се съсредоточите върху личното развитие и да продължите новите си проекти. Сега е моментът да отворите нова глава в живота си. Четирите периода, в които Меркурий е ретрограден през 2022-ра, подтикват Рибите да подредят мислите си - по-лесно ще ви е да внесете ред в главата си, отколкото в документи, имейли, архиви и пространства, да знаете...

Любов

През 2022 г. Рибите са предразположени към романтика, но не и към сериозен любовен ангажимент, така че много от представителите на тази зодия най-вероятно няма да се оженят през 2022 г. Самотните Риби ще имат шанса да се срещнат с някого до края на лятото, докато са на някакво гости, събитие или парти. След тази среща романтиката ще гостува и в професионалната ви среда. Женените Риби или тези, които имат по-сериозна любовна връзка, ще бъдат взискателни и ще изискват съвършенство, което може да създаде неоправдано напрежение между тях и партньора им. Вие ще бъдете тези, които трябва да проявяват лекота в отношенията и ще успеете да го направите, ако проявявате разбиране и сте постоянно до своите партньори, дори в инициативи с привидно малки шансове за успех.

Пари

Имате естествена способност да набирате ефективно средства през идната година - за себе си или за голяма кауза. Перспективите за най-добри печалби на Рибите идват в края на март 2022 г., когато ще получите някаква солидна сума за добресвършена работа. Поискайте повишение или кандидатствайте за високоплатена работа в първите дни на пролетта. Новолунието на 1 април може да ви донесе повече пари, отколкото сте мечтали, при условие, че сте достатъчно смели да си ги поискате. Задграничните начинания ще бъдат много полезни за вас, особено през първите единадесет месеца на годината. Можете също така да спечелите дело някъде между януари и ноември, което ще напълни ръцете ви... 

Кариера

Рибите вероятно ще работят усилено и ще посвещават все повече време и енергия на работата си. Независимо дали става дума за повишено работно натоварване или натиск да се адаптирате към по-ефективен график, това е време да запретнете ръкави и да се заемете с работа. Ако напрежението се повиши, може би е най-добре да работите сами, тъй като не само ще можете да свършите много повече работа, но и може да ви е трудно да обуздаете раздразнението си от ситуации и хора, като мениджъри или колеги, които ви пречат. Ако има нещо, което наистина искате да направите в професионален план, вашият специален момент идва. След като се съсредоточите върху това, което желаете да постигнете, ще откриете възможности и отворите сами ще се появят. Може да направите кариера като модел, танцьор, фотограф и организатор на благотворителни събития. 

Здраве

Продължителното присъствие на Сатурн в Козирог подсеща, че е време да обърнете сериозно внимание на здравето и диетата си. Работата и здравето са силно свързани през 2022 г., така че се опитайте да не поемате твърде много ангажименти. Ако се научите да казвате "не" и да поставяте нуждите си на първо място, ще намалите нивата на стрес, в противен случай проблеми в областта на стомаха и гърдите като киселини и лошо храносмилане са възможни, заради силното безпокойство и лоша диета. Отделете си време за хранене и се хранете здравословно. Опитайте се да намалите приема на алкохол и да не разчитате на лекарства. Стресът и странните симптоми понякога могат да доведат до смущаващи сънища. Независимо от това, направете качествения сън приоритет и бъдете готови да вземете редовни тайм-аути, за да презаредите батериите си. За щастие, с Юпитер в Риби, следващата година обещава големи емоционални промени, които ще ви донесат физическо и психологическо изцеление.

Кратък преглед месец по месец

Всичко ще върви идеално за Рибите, така че ще имате безброй причини за радост през януари.

Февруари ще даде на хората, родени под този знак, възможността да намерят душевно спокойствие.

Март: Рибите ще имат смелостта и открито ще обсъждат всички важни аспекти от живота си.

Април: Може да откриете свой скрит талант или нещо, в което не сте знаели, че сте много добри.

Май: Съветваме ви да не се отказвате от мечтата си, като се има предвид, че шансовете за успех са много големи в средата на пролетта.

Юни: Ще имате енергия и сила за работа, така че нищо няма да ви пречи.

Юли: Затрупани сте с работа, но трябва да знаете, че здравето трябва да бъде ваш приоритет.

Август: Този месец ще трябва да сте по-внимателни как управлявате финансите си, независимо дали става дума за заплата или пари от други източници.

Септември: В професионален план това е време, когато желанието за утвърждаване е по-голямо и може да получите възможности и в това отношение.

Октомври: Тези, които са необвързани, имат най-много възможности да започнат нова любовна история тогава.

Ноември: От финансова гледна точка можете да подобрите доходите си чрез сътрудничество, но се пазете от склонността да харчите твърде много.

Декември: Ако сте имали по-деликатен период в отношенията си с партньора, този месец нещата ще се успокоят и по-лесно ще постигнете примирие.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Рибите? 

Според хороскопа ви, късметът идва, когато се осмелявате да излизате от зоната си на комфорт през 2022 г. Пътуването в чужбина може да има страхотни резултати. Може дори да решите да живеете в чужбина, усещайки, че перспективите ви са много по-добри в непозната страна. Връщането в училище е друга възможност за вас, която може да отвори вратата към вълнуваща кариера. Ако някога сте искали да напишете книга или да публикувате произведение, 2022 е годината да го направите. Можете да привлечете широка и благодарна публика, която ще ви е и близка до сърцето.

От: https://www.viewsofia.com/