Back to top medicaltime.bg

Най-щастливите двойки в зодиака!В днешно време сякаш щастливият брак е мисия невъзможна и все по-често вместо с  "и заживели щастливо до края на дните си", любовните взаимоотношения завършват с развод или раздяла.

Но винаги има и изключения, а се оказва, че и някои зодиакални двойки се разбират по-добре от други, особено когато се отнася за брачния живот.

 

Днес ще ви разкрием кои двойки от зодиака създават щастливи и здрави семейства по-често.


Риби и Дева

Те съчетават по един прекрасен и много хармоничен начин натурите си. И двете зодии са по-романтични, но Рибите определено са по-отворените към света. Те водят Девата смело напред, а тя винаги им дава пълната си подкрепа.

 

Водолей и Близнаци

Близнаците са си луди глави, а пък Водолеите определено са по-спокойни и така създават едно страхотно равновесие помежду си, което пък им позволява да живеят като в същинска приказка. Любовта много трудно си отива от тази двойка.

 

Везни и Рак

Те не са най-перфектното съчетание, поне на пръв поглед, но се оказва, че са настроени на вълна и си представят живота по сходен начин. Това помага на тази двойка да създаде стабилно семейство за пример, което става все по-сплотено с времето.