Back to top medicaltime.bg

Октомври: профилактика на простатна жлеза!

Безплатно второ мнение!До края на м. октомври 2018 може да се възползвате от специална

 

намалена стойност на пакет „Профилактика на простатната жлеза“ в Хил клиник – 35 лв


 Пакетът е конструиран специално за нуждите на мъжете над 50-годишна възраст и гарантира цялостна диагностика на простатата им. Включва IPSS индекс, ректален преглед, ехографско изследване, измерване големината на железата, измерване на остатъчната урина, консултация със специалист въз основа на извършените тестове за подходящо лечение.

Скринингът е препоръчителен за всички мъже над 50 г. и силно препоръчителен за пациенти над 45 г. с фамилна обремененост, когато техни роднини са диагностицирани с рак на простатата. Статистиката сочи, че при тях рискът от развитие на злокачествен процес в жлезата е силно завишен.

Повечето простатни карциноми имат бавно развитие и първоначално не дават никакви симптоми. Затова ежегодната среща със специалист е животоспасяваща. Ракът на простатата дава метастази в лимфните възли и костите. Тогава обаче е прекалено късно за ефективно лечение. Ранната диагностика на заболяването дава 100% шанс за пълно излекуване.

 

Всеки мъж с вече диагностициран рак на простатата

може да се възползва от напълно 

безплатна консултация 

 

с нашите уролози, която да му помогне при избора на адекватен метод  и място за извършване на лечението. Възползвайте се от

 

второто експертно мнение на специалистите в Хил клиник

 

които притежават огромен опит в изготвянето на индивидуален терапевтичен план съобразно състоянието, възрастта и придружаващите заболявания на всеки отделен пациент въз основа резулатите от проведената биопсия, ЯМР или скенер, костна сцинтиграфия.

 

 ПРОГРАМА ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОДКРЕПА НА ОНКОБОЛНИ

 

За записване на час се свържете с нас на 02 4393131.