Back to top medicaltime.bg

Май: Безплатни хирургични прегледи!

В УМБАЛ "Света Марина" - ПлевенМедицинският център към Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Света Марина” в Плевен продължава профилактичната си програма с „Дни на отворените врати“ през май. Този път инициативата предлага безплатни прегледи и консултации в кабинета по Хирургия, всеки вторник от 13.30 до 18 часа.


Нужно е пациентите предварително да си запишат час на телефоните на Медицинския център:  064/806 838 и 0885105068 на адрес: Плевен, ул. Цар Симеон № 23 (зад Съда).


Висококвалифицирани специалисти в Кабинета по хирургия осигуряват диагностика и безкръвно лечение на заболявания на млечна жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология. Предлага се безкръвно лечение на хемороиди и хернии, както и премахване на камъни в жлъчния мехур.

 

През май Центърът ще предложи на пациентите и достъп до иновативна система за изследване на гърда на преференциална цена. Високотехнологичната апаратура Braster Pro работи по метода на контактната термография за функционално изобразяване на даден орган. Изследването е с продължителност около 20 минути, като резултатите се изпращат към телемедицински център за разчитане. Термографските изображения се преглеждат от квалифициран рентгенолог.