Back to top medicaltime.bg

Безплатни прегледи за рак на гърдата и в ДКЦ „Софиямед“

На коя дата отбелязаваме Международния ден за борба с рака на гърдата?Безплатни прегледи по случай Световния месец за борба с рака на гърдата организира и Софиямед.

Чрез игра в социалната мрежа Facebook ДКЦ „Софиямед“ ще подари 3бр. ваучери за безплатен преглед при специалист с мамографско или ехографско изследване на млечни жлези с последно поколение апаратура. Всяка дама, която иска да се включи в играта трябва да сподели новината за нея, но и да отговори на въпроса: На коя дата отбелязаваме Международния ден за борба с рака на гърдата?

 

Спечелилите ще бъдат избрани на случаен принцип и обявени на 19-ти октомври във фейсбук страницата. Те ще могат да използват ваучера си до края на 2020г.или да го преотстъпят на своя близка.

 ДКЦ“Софиямед“ разполага с последно поколение мамограф, който представлява най-високо ниво или така нареченият "златен стандарт" в медицинската техника. Той позволява да бъдат видени и най-малките изменения, което от своя страна води до ранно регистриране на заболяването и предприемане на бързи мерки за неговото лечение. Апаратурата модел МАММОМАТ е на технологичния гигант Siemens и е оборудвана със софтуер "Opdose", който гарантира възможно най-ниска доза на облъчване на пациента. Повече за апаратурата вижте ТУК

 

 Ако желаете да извършите мамографско изследване в ДКЦ "Софиямед (БЛОК1,бул.Г.М.Димитров 16) запишете час от тук:https://bit.ly/36mZvKfАко желаете да извършите скрининг ехография в ДКЦ "Софиямед" (БЛОК1,бул.Г.М.Димитров 16) запишете час тук:https://bit.ly/3n4lH1E
Общите правила на играта вижте тук:

Тези Общи условия уреждат реда, условията и начина за участие в играта, която е организирана от „ДКЦ СОФИЯМЕД“ ООД, с централен офис в град София, бул.„Г.М.Димитров” № 16.

Общите условия са публикувани на Facebook страницата на УМБАЛ „СОФИЯМЕД“ https://www.facebook.com/MbalSofiamed и на официалната страница на организатора https://hospitalsofiamed.bg  и ще бъдат  достъпни за целия период на Играта.