Back to top medicaltime.bg

Безплатни прегледи за наднормено тегло!

Бариатричен хирург пристигна в Бургас!Д-р Кавак е специалист по диабетичната и онкологичната хирургия и практикува бариатрична хирургия – метод свързан с драстичната загуба на тегло

Признатият специалист по диабетична и онкологична хирургия в Турция - Доц. Д-р Исмаил Юзгюр Кавак, ще консултира безплатно в Бургас на 14-ти  юли, неделя. Прегледите ще се провеждат на ул. "Васил Левски" №16 ет. 3, кабинет 317, само след предварително записан час на тел.: 0897 388 831.

Д-р Исмаил Кавак има повече от 25 години стаж, като хирург в Университетската болница в Истанбул. От  10 години е завеждащ онкологичното отделение и е натрупал огромен опит работейки с едни от най-тежките случаи.

Д-р Исмаил Кавак практикува изключително успешно бариатрична хирургия. Този тип хирургия все още е малко позната у нас, но това е бъдещето при борбата със затлъстяването и диабет тип 2.

Методът е свързан с драстична загуба на тегло, като подобрява и в много случаи лекува свързаните със затлъстяването придружаващи заболявания. Тези заболявания включват диабет, високо кръвно налягане, сънна апнея, астма и други дихателни разстройства, артрит, проблеми с холестерола, гастроезофагеална рефлуксна болест, омазняване на черния дроб, уринарна стрес инконтиненция, мозъчен псевдотумор и др.

Д-р Исмаил Кавак е помогнал на повече от 1000 пациенти от България, които са се подложили на манипулацията без никакви усложнения и вече имат нов живот

Д-р Исмаил Кавак практикува успешно и без оперативно лечение на наднормено тегло с поставяне на балон и е водещ специалист в Турция по:

- Лапаросколско хирургично лечение диабет тип 2

- Оперативно лечение с лапароскопска и ендокринна хирургия

- Лапароскопско оперативно лечение на наднормено тегло

- Лапароскопско лечение на коремни хернии

- Лапароскопско хирургично лечение на рефлукс

- Минимално инвазивно лечение на рак на гърдата.