Back to top medicaltime.bg

18-20 декември д-р Азарова ще консултира и ще извършва терапииСветовноизвестната естетична лекарка д-р Мария Азарова ще консултира и ще извършва терапии на 18, 19 и 20 декември в Дерма център на Хил клиник на ул. Московска 29 и в клиниката на бул. Пушкин 71. Д-р Азарова е експерт в премахването на стрии и белези, подмладяващи и стягащи кожата на лицето терапии, както и премахване на мелазма, пигментни слънчеви петна и хормонални хиперпигментации

Уникалният й авторски метод за  отстраняване както на ограничени така и на дифузни пигментации включва апаратни процедури, проникващи в дълбоките кожни слоеве и специфични продукти, оптимизиращи производството на меланин в клетките. Резултатите са трайни и водят до значително подобряване състоянието на кожата – обновена, уплътнена и стегната.


Бръчките, включително фините линии около устата и очите, видимо намаляват, тенът се изравнява, а лицето се освежава и лифтира. Успешният курс за отстраняване на петна не изключва появата на рецидиви, ако зоната не се предпазва от слънчева светлина и не се нанасят редовно слънцезащитни продукти с висок фактор.

Д-р Азарова ще извършва и подмладяващи и стягащи кожата на лицето и шията терапии чрез заличаване на ситните и смекчаване на по-дълбоките бръчки, подобряване на кожната еластичност и свиване на широките пори.


За целта тя ползва както радиочестотна енергия, така и фракционни лазерни система, които са принципно различни от познатите до сега методите за топлинно колаген реструктуриране и са революционно нова технология за решаване на широк набор проблеми свързани с перфектната визия

Запазете предварително час на 02 439 3131.