Back to top medicaltime.bg

„64“ илюстрира колко трудно е да разберем дали и кога сме готови, желаещи и способни да станем родители„64“ илюстрира колко трудно е да разберем дали и кога сме готови, желаещи и способни да станем родители. Какво се случва, когато имаме нужда от помощ не само от медицински специалисти, но и от нашето семейство и приятели, без чиято подкрепа процесът може да бъде непоносим?! И все пак, дори когато нашият вътрешен кръг прави най-доброто, на което е способен, преживяването винаги е самотно, дори в любящо партньорство, дори с най-добрите намерения на тези, които ни заобикалят.
Полуавтобиографиченият текст на Тена Щивичич, представя борбата на двама души да станат родители. Тъй като природата изглежда не сътрудничи, двойката се обръща към ин витро оплождането и Ева подлага тялото си на хормонални инжекции, а ума й се разкъсва между крехките надежди и отчаянието.
Въпреки тежката за много двойки тема, авторката я пресъздава като комедията, добре балансирана с драма.
Брилянтният актьорски състав: ГЕРГАНА ДАНДАНОВА, ДАРИН АНГЕЛОВ, СТЕФКА ЯНОРОВА, АНАСТАСИЯ ИНГИЛИЗОВА, ВЕСЕЛИН РАНКОВ, ТИГРАН ТОРОСЯНТ и ВЕЖЕН ВЕЛЧОВСКИ ще Ви потопят изцяло в темата.
Режисьорският перфекционизъм на Владимир Люцканов, чрез ювелирно изпипаните детайли и мултимедийни хрумвания, приковава зрителите.
Актьорите подкрепят кампания "Твоите яйцеклетки са твоето утре"