Back to top medicaltime.bg

Черноморските призьори вече са известни!

Министри и депутати връчиха 22 златни статуетки за Черноморските награди

 Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и Гергана Николаева пяха за призьорите

Най-успешните компании от Черноморския регион бяха отличени на официална церемония на открита сцена върху скалистия бряг на уникалния не само за страната ни, но и за света хотелски музей АРТ комплекс АНЕЛ в Созопол. 

Министри, депутати, лидери на браншови организации и медийни партньори връчиха 22 златни статуетки от призьорите от най-мащабното събитие за Черноморския регион Титаните на родната сцена - Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и оперната прима Гергана Николаева пяха по време на церемонията. Автор на стиховете на техните песни е поетът-меценатът Ангел Симеонов, отличен от церемонията с приз за Принос в духовното развитие на Черноморието. 
Водещи на събитието бяха журналистката и съорганизатор на конкурса Патриция Кирилова и звездата от шоуто "Като две капки вода" - младият артист и певец Марио Михайлов. Специален гост на събитието бе Н.Пр.Сри Астари Расджид, посланик на Индонезия в България в компанията на бизнесдамата Елена Кристиано. Сред официалните гости бяха депутатите и бивши министри - Десислава Атанасова и Вежди Рашидов, които се качиха на сцената, за да връчат част от престижните статуетки. Председателят на общинския съвет на град Приморско - Златина Тюлиева, получи приза за община с принос в развитието на Черноморския регион.

Партньорите на събитието от БХРА и от Сдружение Туризъм - Веселин Налбантов и Йордан Йорданов, управляващият съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън - Дончо Георгиев, както и медийните партньори на събитието също връчваха призове на сцената. Освен със златни статуетки и почетни грамоти, изработени от лидера в дигиталния печат Фреш Принт, гостите си тръгнаха и с подаръци от лятната колекция на козметичния гигант Рефан. 
 
В категория "Здраве и Красота 2019" наградите връчи г-жа Таня Иванова,
Управител на единствената в България ПЛАТФОРМА ЗА БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ Medicaltime.bg.

Празнична заря освети цялото южно крайбрежие и сложи финал на церемонията. Сцената бе изградена над морето на скалите на величествения нос Христос и между авторските творби на редица майстори на българската скулптура.
 
Ето и всички призьори от Черноморските Оскари: 
1. Принос в духовното развитие 2019 - АНГЕЛ СИМЕОНОВ - поет и колекционер, член на Съюза на българските писатели и член на съюза на колекционерите в България 
2. Принос за развитието на морския регион - ОБЩИНА Приморско
 3. Събитие на годината - "Меркурий-97 ЕООД" 
4. Личност на Годината - Проф. Д-р Асен Балтов Изп.-директор на болница Пирогов 
5. Лидер в строителството 2019 - МЕТАЛЕКС ИНВЕСТ ЕООД Варна 6. Лидер в Туризма 2019 БУТИКОВ АРТ КОМПЛЕКС АНЕЛ, Созопол 7. Инвестиции 2019 - GREEN LIFE BEACH RESORT, Созопол 
8. Откритие на Годината 2019 - DELTA PLANET MALL, Варна 
9. Лидер в хотелиерството 2019 - GREEN LIFE BEACH RESORT, Созопол 
10. VIP Ваканционен комплекс 2019 – СОЗОПОЛИС, Созопол 
11. Най-предпочитан морски хотел 2019 - PRIMORSKO DEL SOL 
12. Най-Добър Крайбрежен Хотел 2019 - ОASIS DEL SOL, Лозенец 13. Най-Предпочитан Семеен Ваканционен Комплекс 2019 – SUNRISE, Приморско 
14. Бутиков Морски Хотел 2019 - OPU BOUTIQUE, Варна 
15. Здраве и Красота 2019 – Спортен Център ОЛИМПИЯ ТЕРМАЛ ФИТНЕС&СПА, Бургас 
16. Атракцион 2019 - Кораб-ресторант ПОСЕЙДОН 
17. Морски Ресторант 2019 – Таверна & бар CAMPO, Царево 
18. Мениджър на Годината 2019 - ВЕСЕЛИН ЧАВДАРОВ 
19. Морски Бутик 2019 – ANIMAH, Варна 
20. Принос в Лайфстайл Индустрията 2019 - МИРА МАТЕЕВА, Варна 
21. Туристически дестинации 2019 - V KOREKT 
22. Най-Добър център за красота 2019 - СТУДИО PIK, Варна

 Снимки ХАЙЛАЙФ
Линк към всички снимки: 
https://web.facebook.com/pg/vipcommunication.pr/photos/?tab=album&album_id=10157578880338530