Back to top medicaltime.bg

Преглед на простатна жлеза и PSA за 30 лв.!
Започваме годината със специална цена на пакет консултация при уролог, ехографско изследване, PSA туморен маркер и IPSS индекс – общо за 30 лв., вместо обичайната стойност 50 лв.

Профилактиката на простатната жлеза е наложителна за всеки мъж, навършил 50 години. Болестите на простата крият сериозни рискове и само ежегоднатаконсултация със специалист уролог може да осигури добра диагностика и дългосрочно решение, ако има проблем. Методите, които използваме в Хил клиник са модерни, минималноинвазивни и щадящи, те запазват нормалите функции на половата си система и общото добро състояние на болния.

Хил клиник водеща българска клиника, специализирана в диагностика и лечение на заболяванията на простатата. на потентността. Уролозите ни са с голям опит в лазерното безкръвно отстраняване на простатата и години наред помагатт на мъже от всички възрасти да се отърват от ДПХ с различна степен на тежест. Резултатът от хирургията е практически до живот и се постига чрез използването на Зелен лазер или Тулиум лазер.

Прегледите стават след предварително запазване на час по телефона: 02 439 3131.