Back to top medicaltime.bg

Новият летен хит на Стивън Ачикор и Amstaboi е вече факт!

Стивън Ачикор с нов летен хит заедно с дубайския рапър Amstaboi 

След дълга почивка Стивън Ачикор пуска нов сингъл в колаборация с младия дубайски рапър - Amstaboi (Самир Алтамер ). Финалистът от музикалния формат X Factor, както винаги остава верен на стила си и залага на летните ритми.

Стивън Ачикор впечатли българската публика с участието си в музикалния формат X Factor.Запомнящи се ще останат изпълненията му на “ Endless love” и “ Облаче ле бяло”.

Малко след това дебютира с участие в сингъла на Невена Пейкова „Да избягаме“ и стремглаво изкатери класациите в страната. Не след дълго Стивън пуска първото си парче „Shaking It Up“ с топ диджея Фабрицио Паризи,а през 2018г и песента „ Да обичам“.

Самир Алтамер - Amstaboiе роден и израснал в Дубай.  Последните 10 години се занимава интензивно с фитнес. Участвал е в множество реклами на известни марки дрехи , фитнес зали, ресторанти и добавки. Снимал е реклами на марки телефони като „Huawei“ и „Honor“.

„Срещал съм се с различни известни личности като Jay Cutler, Ronnie Coleman, Kai Green. Мечтата ми се сбъдна, когато срещнах моя идол в рап музиката - 50 Cent на един от концертите му в Дубай през 2012г.Той ме вдъхнови да правя музиката, която правя вмомента! Години по-късно се върнах в България и се запознах с Димчо (Dj Dim a.k.a Dimcho Beats) - човекът, който повярва в мен и ме тласна напред продуцирайки всичките ми песни до момента! След втората ми песен съдбата ме срещна с рап звездата Big Sha a.k.a Мишо Шамара, с когото направихме дуетното изпълнение: “ Salam Alaikum“ , в което пея на арабски с дубайски диалект.

 Няколко години по-късно се запознах със Стивън ( Stiven Achikor) на негово участие. Възхитих се на начина, по който влияеше на публиката с гласа и маниерите си. Накара всеки един от тях да стане на крака! След събитието се срещнахме и поговорихме за направата на песента “You’re the one” продуцирана от Dj Dim.

Надяваме се да постигнем успехи с този летен проект!“, разказва с ентусиазъм Amstaboi.

„Когато  се запознах със Сами видях искрата в очите му. Разказа ми  за свой  музикален проект, от който иска да стана част. За мен е чест да съм част от реализирането на нечии мечти!“, сподели Стивън.

Клипът е реализиран от Огюн Карамехмед, Веселин Желев и  Венцислав Петров,  и  е заснет на красивите плажове в Балчик и Варна. Текста е на Amstaboi & Dj Mad Dawg, а за Стивън Ачикор - Udoji Okwukwe Daniel.

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=u9nG4Az4CQo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1cveG2RhnHaUsD2Xwb6QecUzMpUD2qfYh-zK6YbqmBpuWNJ6ZzV4ALIOE