Back to top medicaltime.bg

Национална благотворителна кампания на БЧК в подкрепа на битката с коронавирусаПризив за подкрепа

  • SMS на 1466 на цена 1 лев

 

ОБЕДИНЕНИ УСИЛИЯ В БОРБАТА С COVID - 19

 

На 17 март 2020 г. Българският Червен кръст обявява Национална благотворителна кампания „Заедно срещу коронавируса“ в подкрепа усилията на Националния оперативен щаб срещу коронавируса (НОЩ) за справяне с епидемиологичната ситуация. 

 

Призоваваме всички граждани и бизнеса в България да подкрепят кампанията и да проявят съпричастност към благородните усилия на българските медици и към човешките страдания:

 

•  чрез SMS на кратък номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за кампаниите на БЧК са освободени от ДДС.

 

•  на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

 

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

 

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

 

BIC: UNCRBGSF

 

• чрез on-line дарения на сайта на организацията www.redcross.bg

 

!!! Дарението може да направите като изберете: Дарявам за: ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ

 

Съобразно препоръките на НОЩ и на Министерство на здравеопазването, с набраните средства БЧК ще обезпечава нуждите от всичко необходимо за ранното откриване, ограничаването на разпространението и лечението на COVID 19.

 

В подкрепа на Министерство на здравеопазването БЧК създаде и необходимата организация за приемане и съхраняване в Централната си складова база в с. Лозен на дарения в натура – лични предпазни средства, консумативи, апаратура и др.

 

Кампанията се осъществява съвместно с Борда на DMS – единен дарителски номер, който призовава своите дарители да се присъединят към нея.

 

www.Medicaltime.bg ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯТА!