Back to top medicaltime.bg

Мис Китай Роузи Джу Син за първото си посещение в Европа избра Созопол и комплекс "Анел" 
 
За първото си посещение в Европа носителката на короната Мис Китай - Роузи Джу Син (ROSIE ZHU XIN) отседна в Арт комплекс "Анел" в Созопол - единствения в света хотелски комплекс - музей на изящните изкуства, съобщава ВИП Комюникейшън. 
"Посрещнах изгрева на това невероятно място - от стаята ми има впечатляваща гледка към морето. България се оказа прекрасна страна, хората са много гостоприемни и усмихнати", сподели първите си впечатления азиатската топкрасавица, която получи от поета и колекционер Ангел Симеонов, собственик на "Анел", новата му стихосбирка "Душата ми".
  
Изящната Роузи и нейният екип бяха посрещнати в комплекса от управляващите съдружници на ВИП Комюниейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които ден по-рано организираха в "Анел" петото издание на Черноморските Оскари. 
Ден след пристигането си у нас "Мис Китай" засне професионална фотосесия край скулптурите на големи български майстори, подредени на открито на скалите в уникалния арт комплекс.  
Най-красивата китайка дойде в България по покана на Миглена Ангелова и продудентската й къща „Зенит ТВ продукции”, а инициативата има за цел да популяризира страната ни като дестинация в азиатския свят. "Мис Китай" е придружена у нас от стилистката на конкурса Лили Джанг, която е собственик и главен дизайнер на луксозна марка бельо, Сю Инг – собственик на козметични марки и на СПА верига, както и от адвокат Асен Велинов.
 Благодарение на това гостуване обектите, посетени от китайските гости, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чийто оборот за миналата година е над 100 млн долара. Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма.
 
Снимки: Дико Йорданов