Back to top medicaltime.bg

Зодиите: любов или секс?Любовната и сексуална съвместимост между зодиите са нещо, което много си прилича и същевременно различава. Тъй, като любовта се базира на доверие и дълбока привързаност в дълготраен план, няма как да не е противоположното нещо на сексът, който е първично и биологично привличане. И така, според зодиите ни, с кого си пасваме в любовта и с кого в секса, ще се опитаме да ви изясним:

Относно дълготрайна връзка и любов, ако сте Овен добре си пасвате с зодия Близнаци или Стрелец. Тези любовни връзки се допълват, цари разбирателство и динамиката е на първо място, както трябва и да бъде. Относно секса Овните са съвместими най-вече със зодия Лъв, защото обичат да доминират, но не искат пасивен партньор.


Телците сексуално са съвместими с Риби, Рак, Козирог или Дева

 

защото макар и избирателни, те са доста находчиви в секса. Относно любовта и дълготрайната връзка идеалните половинки за вас са отново Телци или Рак.


Любовната и сексуална съвместимост между зодиите отреждат за Близнака безоблачна любов с Овен, Рак или Близнак отново. В секса ще си паснете с Лъв, Водолей или Везни.


Раците трудно изграждат дълготрайни връзки, но любовта им би била чудесна с представители на Близнаците или Телеца. Относно секса добри половинки за вас са отново Телец, Скорпион, Лъв или Дева, защото вие сте внимателни любовници и търсите нещо различно.

 


Лъвовете са експериментатори в сексуално отношение

и идеално си пасват с Близнаци, Везни, Овен или Стрелец. Относно любовта обаче те са много по-взискателни и само донякъде с Близнаци или Рак могат да изградят пълноценна връзка.


При Девите любовта е равносилна на прагматизъм, чувствата са си чувства, но живота не е един ден. Затова идеалните половинки са Телец, Рак и Лъв. Относно секса, тук вече е друго. Девите са способни на дълготрайни секс маратони, затова са съвместими най-вече с други Деви или Скорпион.


При лежерните в сексуално отношение Везни

идеалните допълващи половинки са Стрелци, Овен, Лъв или Близнаци. Когато става дума за дълготрайна връзка и любов обаче идеалния партньор е Близнака, като с Козирога и Стрелеца също добре си пасвате, защото вие сте балансьор.


За идеалистът Скорпион няма идеален любовен зодиакален знак. Единствено с друг представител на Скорпиона можете идеално да си паснете, но връзките с Телци, Козирог или Риби също са сравнително трайни. Относно сексът темпераментът е на първо място и добре се съвместявате с Дева, Рак, Риби или Козирог.

 


Стрелецът е фурия в леглото и спокойно може да си пасне с представители на Лъв, Овен или Водолей. Относно дълготрайната връзка и любовта обаче, той е много премерен и ако е склонен на отстъпки добре се комбинира с Козирог, Лъв или Водолей.Козирогът е семеен тип и в любовта е по-скоро прагматичен, отколкото романтичен, затова добре си взаимодейства с Везни, Телец и донякъде със Стрелец, при взаимни компромиси. Относно секса важна е нежността, затова добри половинки са Дева и Риби най-вече.Любовната и сексуална съвместимост за Водолея са добри за секса с половинки Овен или Близнак, защото Водолеите не държат много на секса и им трябва искра. Относно любовта потърсете я в лицето на Стрелец, Овен или Риби, защото сте прагматици.

 

Рибите са доста саможиви и любовта им с Дева е идеалното решение, но пък с Телеца и Овена ще ви е интересно. Относно секса имате нужда от ухажване, затова идеални за вас са Лъв, Рак или Козирог.