Back to top medicaltime.bg

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ: КАК? 

 

 БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ИНТЕКС НА ТЕЛЕСНА МАСА!

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКА, СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0878 467 414 или пишете на info@medicaltime.email

Затлъстяването е болестно състояние, при което индексът на телесната маса е 30 или повисок. Затлъстяването е резултат от нарушено равновесие между енергийния внос чрез храната и енергоразхода на индивида. Честа причина за това състояние е свръххраненето, т.е. прием на повече от необходимата за основната обмяна и за двигателната активност енергия. Затлъстяването е медицинско състояние, при което телесната мазнина е натрупана до такава степен, че би могла да има зловреден ефект върху здравето.

 

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО


Затлъстяването увеличава вероятността от различни болести, по-специално сърдечни болести, диабет тип 2, обструктивна сънна апнея, някои видове рак, остеоартрит и астма.

Причината за затлъстяването най-често е комбинация от прекомерен прием на енергия от храната, липса на физическа активност и генетична предразположеност.

Доказателствата, подкрепящи мнението, че някои хора страдащи от затлъстяване ядат малко и въпреки това качват килограми поради бавен метаболизъм, са ограничени. В общия случай хората, страдащи от затлъстяване, изразходват повече енергия от слабите хора, защото им е необходима повече енергия за поддържане на увеличената телесна маса.

Спазването на диета и физическите упражнения са основните начини за лечение на затлъстяването. Качеството на хранителния режим може да се подобри чрез намаляване на консумацията на храни с високо количество енергия като например храните с високо съдържание на мазнини и захари и чрез увеличаване на приема на диетични фибри.

БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ИНТЕКС НА ТЕЛЕСНА МАСА!

 

ГОРЕНЕ НА МАЗНИНИ

 

Телесните мазнини: най-лошият кошмар за всеки, който е загрижен за тялото си. Всички ние искаме да знаем как можем да предотвратим трупането им, как да се отървем от тях и как да изградим мускулна маса без да се омазним.

Размерът на необходимите телесни мазнини за поддържане отпималното функциониране на тялото е около 3% за мъжете и 9% за жените. Слизането под тези проценти създава много главоболия за организма. Специално жените започват да изпитват нарушения в менструалния цикъл, което ги излага на риск от остеопороза.


Вашият продукт е "МРТ Комплекс”


"МРТ Комплекс” е заместител на едно хранене, който ще ви помогне да намалите теглото си безопасно, бързо и ефективно, като се избегнат тежките изблици на глад. “МРТ” помага за намаляване на ненужните мазнини и поддържа идеалното тегло. “MRT комплекс” – заместител на едно хранене е терапия, предназначена за хора, които се стремят към безопасна и ефективна програма за отслабване и поддържане на здравословно тегло.