Back to top medicaltime.bg

Диета срещу рак! 

Малко хора знаят, че повечето видове рак се развиват бавно. Антираковата диета според д-р Будвиг възстановява здравето на повечето хора за 3 месеца. Имало е случай, когато човек успява да елеминира заболяването за 3 седмици.

Не се разрешава ядене на рафинирана захар и животински протеини

 освен младо сирене или извара. Когато човек е болен от най-страшната болест, способността му да усвоява мазнини е снижена.

Младото сирене или изварата са богати на сернисти протеини. Когато те се смесят с мазнините, мазнината става водно разтворима и вече не се нуждае от помощта на черния дроб, за да се усвоява от клетките на тялото. Храненето по метода на Будвиг насища тялото с Омега-3, процес при който клетките се насищат с кислород и се възстановява здравето на клетъчно ниво.


Ето какво ви е нужно за рецептата

Младо сирене или извара, ленено масло и миксер за разбиване. Младото сирене трябва да е от сурово прясно мляко, непастьоризирано.

Смесват се в съотношение 1 с. л. ленено масло на 2 с. л. младо сирене или извара. Разбиват се докато лененото масло не се вижда. Препоръчва се от 3 до 6 супени лъжици ленено масло на ден.

 
 

Като алтернатива на младото сирене може да се ползва извара, цедено кисело мляко или кефир - обезмаслено и нискокалорично, но имайте предвид, че тези продукти не са така полезни като младото сирене. Количеството е същото - 3 с. л. кисело мляко или кефир на 1 с. л. ленено масло. Приемат се до 3 месеца.

Полезни са още прясно смляното ленено семе, слънчевата светлина, справянето със стреса. Здравето може да се възстанови с правилна комбинация от хранителни вещества, почивка, сън, физическа активност и детоксикация.

Ако сте болни първо излекувайте червата си. Трябва да се справите с  паразитите в червата, докато се борите с рака. Яжте много сурова растителна храна, прочистете дебелото черво и кръвта си. Диетата на д-р Будвиг със сигурност ще ви помогне да оздравеете!


От: gotvach.bg