Back to top medicaltime.bg

Безплатна консултация преди антиейдж процедура и поставяне на мезоконциКогато други методи не са удачни лицето, шията, корема, бедрата, гърдите и ръцете могат да бъдат „армирани”, опънати и подобрени като обем и контур чрез иновационната технология на резорбируеми мезоконци със специална структура. Мезоконците са революционен метод в естетичната дерматология, който замества пластичните хирургични похвати и дава дълготраен резултат. Третираните зони видимо се стягат, имат подобрена еластичност и тургур, трансформирани са, но без да изменят драстично първоначалната структура.


Поставянето на мезоконци се предшества от безплатна консултация, по време на която се обсъждат всички аспекти на процедурата и прогнозируемия й ефект. В зависимост от състоянието на кожата и целта на лифтинга дерматологът на Хил клиник ще прецени кой метод да използва така, че да получи отличен краен антиейдж и ревитализиращ резултат.

 

Aptos са универсални конци за лифтинг и естетични неоперативни корекции, създадени от изобретателя на метода д-р Суламанидзе. Линията има над 20 вида продукти, които обаче се поставят само от специалисти с голям опит, дермахирурзи. Конците са надеждни, безопасни, с моментaлни антиейдж резултати. Помагат в практически всяка възраст да се подобри и намали процеса на отпускане на кожата и деформиране на така наречения „триъгълник на красотата“.


 

В Хил клиник богатото портфолио на Аптос дава възможност на лекарите да правят комбинации от различни по дължина, структура и дебелина конци, с различни игли или канюли за въвеждане. Дерматолозите са преминали няколко нива на обучение и са сертифицирани за работи с Aptos – това е единственият начин за постигане на лифтинг с максимално естествен резултат, натурално излъчване и забележително преструктуриране на лицето. За останалите техники и високо качество мезоконци, научете тук.