Back to top medicaltime.bg

Отворени врати Родилно и Неонатологично отделения в болница Вита

11 октомвриДен на Отворените врати за Родилно и Неонатологично отделение на Вита! Срещите се провеждат в болница Вита, ВИТА База 2 на ул. Филип Кутев №10.

МОЛЯ, обърнете внимание: ВИТА База 2 разполага с удобен паркинг, който е безплатен до 30-тата минута. След 31-вата минута се заплаща по 2 лв. на час.

Срещата е подходяща за бъдещи родители, които имат въпроси относно раждането в МБАЛ Вита и биха желали да разгледат Родилното и Неонатологичното отделение. Събитието включва общо изложение за процеса по настаняване и обгрижване на родилката и новороденото бебе във Вита, сесия въпроси и отговори, както и посещение на Родилно отделение - родилна зала, стаи за индивидуално настаняване, стаи за двойно настаняване. Оборудването в Неонатологичното отделение на МБАЛ Вита съответства на второ ниво на компетентност. В Отделението имаме възможност да се погрижим за здравето на новородените, благодарение на най-актуална апаратура и осъществяваното 24-часово медицинско наблюдение
Водещ е Галина Михайлова - старша акушерка в МБАЛ Вита.

Денят на Отворените врати е безплатно събитие, но със задължително запазване на място на тел: 02/ 960 49 84 или с лично съобщение на официалната страница на Вита (тук).