Back to top medicaltime.bg

МУЗИКАЛНА СТАЯ

„Музикалната стая“ е формат предназначен за насърчаване ранното развитие на децата между 6 м. – 1 г. и 1 г. – 2 г. Изграден е изцяло на педагогическата теория и практика на Мария Монтесори – световно признат италиански лекар, психолог и педагог.

Основната цел на нашата „Музикална стая за малки деца и техните майки“ е, децата да се почувстват в среда на свои връстници, а майките творчески да общуват с рожбите си, като преживеят с тях един разтоварващ, забавен час. В същото време жените могат да обменят опит с другите майки и да излязат за малко от еднообразието на битието си.

В рамките на 1 астрономичен час, ще правим всички заедно ритмични фигури по познати мелодии. Малчуганите ще пеят и танцуват в рачките на своите възможности сами или в ръцете на майките си. Доказано е, че занимания с леки упражнения и музика, отпускат, релаксират, повдигат духа и повишават настроението на малките деца, но се отразяват благоприятно и на майките им.. Днес съвременните детски лекари – психоолози и психоаналитици са открили, че всяко дете от мига на раждането си е личност с характер, със свои настроения и желания. Но едно е валидно за всички малки деца – интересът им към музиката и ритмичните фигури. На това разчитаме ние създатели и реализатори на формата „Музикална стая“.
Емилия Цанкова и Емилия Брадфорд-Георгиева

Цена: 15лв
За резервации: 0882 870 208

Вижте повече тук!