Back to top medicaltime.bg

Кампания „Пожелай си!“ дарява две ин витро процедури 

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“. За пета поредна година кампания ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури. Тази година от екипа на клиниката взехме решение „Пожелай си“ протече с позитивно послание в кампанията и затова целта е да се изпращат позитивни снимки свързани със светлите празници които предстоят. 

Кампанията стартира на 01 Декември 2018 и ще продължи до 25 Декември 2018 г. До тази дата можете да изпращате вашите снимки. До 20.01.2019 ще дадем възможност да се гласува за снимка. Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2019г.


БЕЗПЛАТЕН ПРАВЕН СЪВЕТ В ОБЛАСТТА НА ЗДРАВЕТО

За да кандидатствате в Благотворителна кампания „Пожелай си“

Следвайте стъпките:


  • Прочетете условията на newlifeclinic.bg за кандидатстване, ако отговаряте на тях преминете към стъпка две: 
  • Изпратете на wish@newlifeclinic.bg –снимка : Снимката трябва да е емоционална, позитивна и вдъхновяваща в духа на светлите празници. Всеки един от Вас може да прати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще покажете в избраният от вас кадър.

Към снимковия файл моля добавете в мейла: Три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

БАЛАНС със СПЛИНА
21.06.2019 09:09:29

БАЛАНС със СПЛИНА

1