Back to top medicaltime.bg

Записване на час за педиатър, андролог и ендокринолог е вече достъпно онлайн 

20190528 siteНа сайта на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в секцията „Записване на час“ е вече достъпна опцията за записване за педиатър, андролог или ендокринолог. Там ще откриете графиците на кабинетите:

• Педиатрия – д-р Милка Дикова и д-р Иван Стаменов
• Андрология и урология – д-р Юрий Бъчваров
• Ендокринология – д-р Веселина Яначкова

Може да запишете вашия час бързо и удобно в четири лесни стъпки:
Стъпка 1 – Изберете нужния ви кабинет
Стъпка 2 – Изберете лекар 
Стъпка 3 – Изберете дата и час, отговарящи на вашите възможности
Стъпка 4 – Въведете вашите данни
Вашият час е записан и отразен в системата ни! 
След това ще ви очакваме на регистратурата на болницата в избраното от вас време.

Към момента записването на час за педиатър, андроло или ендокринолог онлайн е достъпно единствено през сайта на болницата. Очаквайте скоро още нововъведения в тази секция, както и през останалите канали за запазване на час при специалист Facebook Messenger, Viber и нашия онлайн чат. Ако желаете да заявите посещение при друг специалист в болницата, моля, позвънете на контактния ни център на телефон 02 920 0901!

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ не спира да внедрява нови технологии, защото те са ключ към повишаване на медицинските стандарти в лечението и обслужването на пациентите. Доказват го редицата призове и отличия, но най-важното е вашето доверие. През 2019 г. имахме честта да заемем второто място в националната класация „Най-добра болница“ в категория „Акушерство и гинекология“. През 2018 г. получихме специалната награда за иновации в престижния конкурс „IT проект на годината“ за внедряването на изкуствен интелект в чатбот за записване на часове за преглед през онлайн каналите Facebook Messenger, Viber и чат-канал. Сайтът ни беше отличен и с международната награда Progress Sitefinity 2017 в категория „Здравеопазване“. Целта на всичко това е по-добра грижа за пациентите, които ни доверяват здравето и най-съкровените си мечта - за бебе.