Back to top medicaltime.bg

ПОРЪЧАЙ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР ЗА 2019 Г. В ПОДКРЕПА НА НЕДОНОСЕНИТЕ БЕБЕТАФондация "Нашите недоносени деца" издаде традиционния си благотворителен календар "Най-големите герои са най-малките". Вдъхновяващото издание за 2019 г. пресъздава щастливите и вълнуващи истории на 15 бебета, родени твърде рано и твърде малки, които въпреки трудните си първи дни и месеци успяват да се преборят и днес са едни пораснали и усмихнати деца.

Малките модели в новия календар са истински пример за това, че чудеса се случват всеки ден и че преждевременно родените бебета са истински герои, които растат като големи, щастливи деца и носят безкрайна радост на родителите и близките си. 

Най-малкият герой, сниман в календара - Адриан, роден с тегло едва 790 грама, който заедно с братчето му Стефан са родени в 27 седмица  и прекарват цели три месеца в болница, борейки се за живота си. Днес близнаците са вече на 3 години и усмивката не слиза от лицата им за радост на техните родители. Завладяващите визии в новия календар за 2019 г. са заснети благотворително за каузата от фотографката Ива Антонова, която от първо лице е запозната с всички изпитания, пред които са изправени семействата и родителите на недоносените деца, тъй като нейното момченце Макси също е родено преждевременно и е един от героите в календара. 
Може да закупите календара онлайн от сайта на фондацията, като направите дарение от 10 лева (или при желание може и по-голяма сума) и ще получите благотворителното издание за 2019 г. с ТипТоп куриер и наложен платеж.