Back to top medicaltime.bg

Навръх имения си ден Мисис България прави дарение за училище

Ана Иванова помага на деца с нарушено зрениеЗавърналата се от работа в чужбина мисис България Ана Иванова се включва в кампанията за закупуване на брайлови машини за училището за деца с нарушено зрение "Луи Брайл" в София, съобщава ВИП Комюникейшън.

Навръх имения си ден - 9 декември, тя организира благотворителна вечер в столичния ресторант "Фаборже", на която ще бъдат събрани дарения за децата с нарушение зрение. Гост на събитието ще бъде заместник-директорът на училище "Луи Брайл" - Любомир Велков. 
Към благотворителната инициатива се присъеди и най-новата носителка на титлата "Мисис България" Марина Цветанова. Събитието е с подкрепата на Лайънс Клуб София Диамант и Лайънс Клуб София Капитал. 

Близо 17 години варненката Ана Иванова прави успешна кариера в Монако и Люксембург. Тя е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи - „Мисис Дама на годината“ 2017, "Златно сърце" 2014 и други. Като президент на фондация „Монако дриймс” получава почетен медал от кмета на Монако.

БРЕМЕННИТЕ И COVID-19
19.03.2020 16:43:29

БРЕМЕННИТЕ И COVID-19

3